Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fordonstekniker

Förenade Bil AB i Malmö · Ängelholm · Ansök senast 9 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Jobba med oss på Förenade Bil!

Förenade Bils verksamheter rullar på bra och vi behöver förstärka vår organisation. Vill du göra ett medvetet val att jobba med ett starkt varumärke på ett företag med en 100-årig historia och ha många trevliga kollegor är du hjärtligt välkommen att söka den lediga tjänsten.

Vi söker en skicklig Fordonstekniker till vår anläggning i Ängelholm. Vi söker dig som är noggrann och kvalitetsmedveten och vill leverera ett arbete med högsta möjliga kvalité.

I rollen som Fordonstekniker kommer du att utföra reparations- och servicearbeten samt felsökning på BMW bilar enligt BMW´s standard.

Kvalifikationerna för denna tjänst är att du ska ha fordonsteknisk utbildning och några års erfarenhet av att arbeta som Fordonstekniker. Du är van att arbeta med både dator och telefon som redskap. Du bör behärska svenska flytande i tal och skrift men gärna även ha grundläggande kunskaper i engelska. Vi lägger hög vikt vid att du är serviceinriktad, har kunden i fokus samt är en lagspelare.

Tjänsten kräver körkort med minst B-behörighet.

Arbetet är på heltid, förlagd måndag-fredag.

Vi önskar att tillsätta tjänsten snarast möjligt och intervjuer kommer därför hållas löpande.

Är du intresserad av jobbet som Fordonstekniker, maila ditt CV samt personliga brev till Servicemarknadschefen, Adnan Burzic, adnan.burzic@forenadebil.se

Välkommen med din ansökan, vi är nyfikna på dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Förenade Bil AB i Malmö

Placering

Ängelholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons