Jobbsafari är en del avschibsted logo

fordonstekniker

Randstad · Ängelholm · Ansök senast 21 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Vi på Mekka Service befinner oss i en tillväxtfas och söker nu fler erfarna fordonstekniker som ska komplettera vårt teknikerteam i Ängelholm. Du kommer bland annat att jobba med service och reparationer av tunga fordon. 
Du behöver inte ha tidigare erfarenhet inom tunga fordon men du bör däremot ha en bred kunskap inom både felsökning och service.

Du kanske har jobbat i några år på en mindre bilverkstad och har haft varierande arbetsuppgifter och samlat på dig en bred kunskap kring service och felsökning och nu är redo att ta nästa steg och jobba mot tyngre fordon istället. Eller så har du några års erfarenhet av att jobba med tyngre fordon och nu vill byta till ett annat större bolag som ger dig bra utvecklingsmöjligheter och varierande arbetsuppgifter.

Då vi är en verkstad som kännetecknas för att ha en stor professionalism och flera nya stora avtal på ingång så ställer det också högre krav på vår kompetens och leverans av kvalité. Vi befinner oss nu i en expansiv fas och behöver utöka vårt kompetenta teknikerteam med fler fordonstekniker. 
Arbetstider är antingen mån-fre dagtid mellan 7-16:30 eller kvällsskiftet som är sön-tors mellan 16-00:30 varav söndagen mellan 9-15:30. 

Mekka Service är en verkstadsorganisation som finns på drygt 15 orter i Sverige. Varumärket ingår i Mekka Traffic Group och har som främsta uppdrag att serva och reparera bussar inom koncernens fordonsflotta som har drygt 1450 fordon. Mekka Service tar även in externa kunder och handhar också andra typer av fordon. 

Det pågår en förändring inom bussbranschen där allt fler fordon blir eldrivna. Vi har än så länge 84st elbussar från BYD. Övriga fordonsflottan består främst av Mercedes, men även från MAN, Scania, Setra och Volvo. Extern trafik som hanteras av våra serviceverkstäder är 80% lastbilar som används inom distribution, övriga 20% är bussar. Lastbilarna som servas är främst från Mercedes men det är även här en variation. Vår ambition är att fortsätta ligga i framkant i utvecklingen av eldrivna fordon.

Visst låter detta intressant? Välkommen med din ansökan redan idag!
I den här rekryteringen samarbetar Mekka Traffic med Randstad, du blir anställd hos Mekka Traffic. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Kristin Svensson på kristin.svensson@randstad.se.
Sista ansökningsdag är 2023-02-21, men vi jobbar med löpande urval så skicka in din ansökan snarast.

Ansvarsområden

Som fordonstekniker är dina främsta arbetsuppgifter:
  • Service till kvalificerad felsökning
  • Diagnos samt reparationer
  • Planering av arbetet tillsammans med verkstadsansvarig/teamledare
Du är en viktig kugge i hjulet för att trafiken ska flyta på obehindrat. Som medarbetare på Mekka Service är det viktigt att du kan utföra ett arbete med kunden i fokus, både när det kommer till den externa och interna kunden, Bergkvarabuss. Stolthet över det utförda arbetet ska komma som en självklarhet.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen krävs det att du har:
  • Avklarad fordonsteknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande
  • Några års arbetslivserfarenhet som fordonstekniker/mekaniker. 
  • B körkort
  • Svenska eller engelska i tal och skrift
  • God datorvana
Det är även meriterande om du har:
  • Erfarenhet av tunga fordon
  • C- eller D körkort
  • Kunskap eller kännedom kring diagnosverktyg eller annan likvärdig spetskompetens
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser gärna att du som person är noggrann, fokuserad och flexibel. I ditt dagliga arbete värdesätter du att jobba under eget ansvar och har en förmåga att prioritera och självständigt lösa problem.
 
Du kommer jobba tätt tillsammans med ca 7st fordonstekniker som är fördelade på både dag- och kvällspasset. I teamet värdesätter man att varje individ bidrar med en positiv attityd, bra samarbetsförmåga samt att man hjälper och stöttar varandra. Vi är ett väl sammansvetsat och kompetent team som har roligt tillsammans på jobbet.

Erfarenhet

Några års erfarenhet att jobba som fordonstekniker/mekaniker.

Om företaget

Mekka Service ingår i koncernen Mekka Traffic Group som verkar inom den svenska bussbranschen. Vi är en serviceorganisation för tunga fordon som servar och reparerar koncernens fordonsflotta och också tar emot externa kunder. 
Vår verksamhet kännetecknas av entreprenörskap i kombination med personligt engagemang, proaktivitet och professionalism. Den svenska bussbranschen utvecklas snabbt med ett stort fokus på hållbarhet och teknisk utveckling. Vi är med och driver den utvecklingen- Just nu är vi inne i en expansiv uppstart med flera nya trafikavtal under de närmsta åren. 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Ängelholm

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons