Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fordonstekniker

Eurocar i Stockholm KB · Stockholm · Ansök senast 18 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Som en del av vår expansion framåt söker vi en personbilstekniker som skall stärka vårt verkstadsteam ytterligare. I arbetet får du möjlighet att arbeta med felsökning, motorservice, underhåll samt reparationsarbeten. Du arbetar också med kundservice och kundbemötande vilket ställer höga krav på såväl social kompetens som professionalitet. Du levererar ett fackmannamässigt väl utfört arbete samt säkerställer att kundens önskemål har blivit åtgärdade. Som personbilstekniker erhåller du tydliga mål och vi gör regelbundna avstämningar mot omsättning och kundnöjdhet.


Du har en fordonsteknisk års erfarenhet som personbilstekniker. Du har bra kunskap inom modern felsökningsteknik. Du är praktiskt lagd, noggrann och ansvarstagande, trivs med att jobba i en självständig roll men du är samtidigt en självklar lagspelare.

Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska då detta krävs för att bland annat kunna läsa manualer samt hjälpa kunder med felsökning. Är du dessutom en glad och social person så kommer du att passa in mycket bra hos oss.


Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag i Solna, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Tjänsten innebär en sysselsättningsgrad på heltid och 6 månaders provanställning. Vi arbetar både med fast samt prestationsbaserad lön.


Arbetsplats: Solna

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Eurocar i Stockholm KB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Eurocar i Stockholm KB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons