Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fordonstekniker tunga fordon hos Experten Group Vallentuna

Fordonstekniker tunga fordon hos Experten Group Vallentuna

Servicexperten Buss och Lastbil i Sverige AB · Vallentuna · Ansök senast 30 juni (21 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Har du några år i arbetslivet bakom dig som fordonstekniker - lastbilstekniker eller busstekniker? Är du erfaren och självgående? Vill du arbeta i ett bra team med kollegor tillhands när du behöver?

Experten Groups bolag Servicexperten är ett fullservicebolag inom fordon med kunder över hela Sverige. Service och reparationer av transportbilar, lastbilar, bussar och deras påbyggnationer samt utrustning är våra expertområden. Hos oss finns över 50 års erfarenhet inom branschen.

Hos Servicexperten i Vallentuna finns i dagsläget åtta medarbetare. Anläggningens uppdragsgivare och samarbetspartners har stor bredd och komplexitet. Vi bemöter alltid våra kunder med en positiv attityd och vårt mål är att alla upplever oss som tillmötesgående, flexibla och professionella.

Som Fordonstekniker hos oss…

…blir du del av ett trevligt gäng i Vallentuna där du ställer diagnoser i el, chassi och system på tunga fordon som bussar, lastbilar och transportbilar. Du felsöker, reparerar och utför service, arbetar självständigt och är del av ett bra gäng där vi hjälps åt när det behövs.

…stärker du kompetensen i vår verkstad och får som alla våra medarbetare ständigt utvecklas inom allt som har med fordonsservice och reparationer att göra.

Vi letar efter dig som har:

 • god erfarenhet av att genomföra diagnoser, reparationer och service på tunga fordon
 • obehindrade kunskaper i svenska, i tal och skrift
 • B -körkort
 • god datorvana
 • förmåga att ta ansvar, driva arbetet framåt och färdigställa

och är:

 • naturligt servicemedveten
 • kommunikativ
 • samarbetsvillig
 • noggrann

Och vi blir extra intresserade om du har:

 • har utbildning i köldmedia kategori 1 (AC)
 • har körkort C och D
 • är medveten om vad du behöver för att må bra i jobbet
 • är orädd, initiativrik och ser positivt på möjligheten att få vara delaktig i att utveckla anläggningen


Vi på Experten Group erbjuder våra medarbetare..

..härliga kollegor och goda utvecklingsmöjligheter för personer med driv och engagemang. Vi tycker att det viktigt med hälsa och erbjuder friskvårdsbidrag. Hos oss får du pensions- och försäkringslösningar genom Afa och Fora Försäkring. Experten Group kompetensutvecklar sina medarbetare löpande, bjuder in alla medarbetare till konferenser och temaresor i syfte att bygga och stärka relationer för att bli ännu vassare experter.

Missa inte chansen att söka jobbet, bli en Expert du med - sök nu!

Experten Group Sverige AB är experter på service och reparationer av bussar, last- och transportbilar. I Experten-familjen finns idag fem bolag med 70 anställda på åtta orter. Vi är auktoriserade för Mercedes-Benz, Setra, DAF och VDL. ISO certifikat 9001 och 14001 finns. Dessutom arbetar vi med ett stort antal varumärken med kringutrustning och påbyggnationer för lastbilar och bussar.

Moderbolaget Experten Group bildades år 2010 av entreprenörer med stora hjärtan, driv och engagemang för fordonsbranschen. Vi arbetar dagligen med vårt gemensamma mål - att våra medarbetare ska känna sig Betydelsefulla, Kompetenta och Älskade. Vi har ständigt fokus på att utveckla ledare och medarbetare, vi inkluderar och engagerar samtliga medarbetare i bolagens utveckling mot vår vision att vara den absolut bästa arbetsgivaren i branschen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Servicexperten Buss och Lastbil i Sverige AB

Placering

Vallentuna

Kontaktperson

Experten Group Sverige AB

Dela jobbannonsen