Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fordonstekniker till Möller Bil Göteborg

Fordonstekniker till Möller Bil Göteborg

Möller Bil Sverige AB · Göteborg · Ansök senast 28 feb.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du vara med på en spännande resa och representera ett av branschens starkaste varumärken så vet vi att du kommer att trivas som fordonstekniker för Audi på Möller Bil Göteborg.

Audi har en stark position på svensk bilmarknad och befinner sig i den största modelloffensiven i märkets historia.

Möller Bil Göteborg erbjuder trygga anställningar och alla andra fördelar som ett kollektivavtal för med sig. Hos oss får du kontinuerlig utbildning för att utvecklas i din roll och rätt person har även stora möjligheter att växa inom företaget. Vi är ett familjeägt företag med en stark kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Öppen och ärlig, Initiativrik, Omtänksam och Tydlig.

Som fordonstekniker hos oss arbetar du bland annat med:
  • Service och reparationer
  • Elektronik och felsökning
  • Förebyggande underhåll
Krav
  • B-körkort
  • Fordonsteknisk utbildning
  • God dator- och systemvana
  • Meriterande om du tidigare arbetat som tekniker och har kunskaper inom elektronik
Är du intresserad av att använda nya tekniker och samtidigt bemästra de gamla? - Vi söker dig som alltid har kunden i fokus, har ett gediget engagemang och intresse för jobbet samt goda IT-kunskaper.

Som en del av serviceteamet bidrar du med en positiv inställning, god arbetsmoral och stor ansvarskänsla när det kommer till utförandet av arbetsuppgifterna.

Är du intresserad eller känner du någon som passar in på beskrivningen? För mer information, kontakta försäljningskoordinator Cassandra Sköld eller servicemarknadschef Niclas Björkroth. Du är varmt välkommen med din ansökan genom att klicka på knappen "Ansök", senast 2022-12-31. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att ansöka!

Möller Bil Göteborg ingår i Möller Bil Sverige som är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 13 orter i Mälardalsområdet samt Göteborg och ca 750 medarbetare. Möller Bil ägs av norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. MMG har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum. Under 2020 omsatte Möller Bil Sverige 4,4 miljarder SEK.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Möller Bil Sverige AB

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons