Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fordonstekniker med kundfokus

Bilstjärnan AB · Falun · Ansök senast 16 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsuppgifter

Som tekniker får du arbeta med bland annat underhållsservice och reparationer. Vi ser gärna att du har erfarenhet av diagnos samt felsökning. Erfarenhet i systemen Kobra, Xentry och Consult är meriterande. Som verkstad specialiserad på Mercedes och Nissan så har du full fokus på detta och kommer också att kontinuerligt utbildas.

Vem är du?

Som person är du biltekniskt intresserad. Du har alltid kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Du är noggrann och kvalitetsmedveten samt skapar goda kundrelationer, både interna och externa. Vidare är du social, positiv och uthållig samt gör det som krävs för att varje kund ska bli nöjd. Vi ser gärna att du är målinriktad, har en god prioriteringsförmåga och lätt för att samarbeta såväl som att arbeta självständigt.

Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning och minst två års erfarenhet som mekaniker.
Har du dessutom arbetat med Mercedes eller Nissan är det meriterande. Vidare behärskar du svenska och engelska i tal och skrift samt har god allmän datavana.

Som person är du flexibel och ordningsam. Du har förmåga att bygga relationer och skapa förtroende. Du kommer dagligen att möta de viktigaste personerna hos oss - våra kunder! Därför sätter vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi är på jakt efter dig som älskar att ge service som överträffar förväntningar. Som gillar att kombinera service i världsklass med försäljning. Du älskar mötet med kunden och har förmågan att snabbt skapa goda relationer. Du tar initiativ, är flexibel för förändringar och har alltid en affärsmöjlighet i åtanke.

Du ska vara förtroendeingivande, disciplinerad, social och ha förmågan att bygga långsiktiga kundrelationer med våra kunder. Du blir en viktig del i strävan att bli branschens bästa bolag avseende kundnöjdhet. I gengäld kan vi erbjuda ett utvecklande och varierande arbete med eget ansvar.

B-körkort är ett krav.

Intervjuer kommer ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bilstjärnan AB

Placering

Falun

Kontaktperson

Björn Bergman

bjorn.bergman@bilstjarnan.se023-783112

Dela jobbannonsen

Anmäl annons