Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fordonstekniker / bilmekaniker

Adolfssons Bil AB · Tranemo · Ansök senast 25 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker fordonstekniker / mekaniker

För att kunna bemöta ett ökat tryck i vår auktoriserade Volkswagen och Skoda-verkstad behöver vi komplettera styrkan med en till tekniker!

Adolfssons Bil är ett familjeägt företag som grundades 1991.
Vår fullserviceanläggning finns i Tranemo – en trivsam ort i Västergötland med mycket livskvalitet, närhet till natur och rikligt friluftsliv samtidigt som staden inte är långt borta!

Vi söker dig som brinner för bilar och tycker det är spännande med ny teknik. Som fordonstekniker / personbilsmekaniker har du ett stort tekniskt intresse. Du sätter en stolthet i att vara duktig på det du gör och trivs med nya utmaningar.

I arbetet ingår de flesta förekommande typer av verkstadsjobb, som service, reparationer, felsökning m.m. på huvudsakligen VW person- och transportbilar, Skoda, Audi och Seat men också andra märken då vi även har allbilsverkstad.

Hos oss har du fina möjligheter att utveckla dig med några av marknadens starkaste varumärken i ryggen. Vidareutbildningar sker löpande för att hålla jämna steg med en spännande bransch i ständig utveckling.

Vi ser gärna att du har ett stort bilintresse och erfarenhet av liknande arbeten, samt genomgått en gymnasial fordonsutbildning. Vi söker dig som är ambitiös, noggrann och som alltid strävar efter att överträffa kundens förväntningar. Du bör kunna arbeta självständigt och effektivt men samtidigt vara en lagspelare med god samarbetsförmåga. Givetvis är erfarenhet från våra märken en stor merit men inget krav. Möjlighet till specialisering inom olika områden finns, och om du har ambitionen att på sikt utvecklas till Master Technician är det också möjligt.

Med dagens fordonsteknik är det viktigt att ha god datavana. Att behärska svenska i tal och skrift är ett krav, liksom B-körkort.

Om du vill arbeta i ett mindre och sammansvetsat team där din insats gör skillnad, med några av marknadens starkaste varumärken och samtidigt få mycket goda utvecklingsmöjligheter så tveka inte att skicka din ansökan till christer.adolfsson@adolfssonsbil.se .
Vänta inte med att skicka in din ansökan då tjänsten kan tillsättas omgående.

Välkommen!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Adolfssons Bil AB

Placering

Tranemo

Kontaktperson

Christer Adolfsson

christer.adolfsson@adolfssonsbil.se032577055

Dela jobbannonsen

Anmäl annons