Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fordonsmekaniker / Bilmekaniker

Fordonsmekaniker / Bilmekaniker

Wikan Personal · Karlskrona · Ansök senast 12 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter som bilmekaniker hos vår kund kommer att innebära att du arbetar med service och felsökning av fordon. Du kommer att felsöka, ta emot felkoder och sedan reparera bilar med olika typer av skador. Som bilmekaniker hos vår kund arbetar du med olika typer av bilmärken vilket gör att du får en bred kunskap. Du kommer att arbeta tillsammans med andra mekaniker som ger dig stöd i ditt arbete.

Din bakgrund/Dina egenskaper

För denna tjänst söker vi dig som har:
  • Fordonsteknisk utbildning eller motsvarande
  • Minst 3 års erfarenhet av yrket
  • Måste kunna Autodata väldigt bra
  • Körkort klass B
Vi sätter kunden i högsta fokus, därför sätter vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Tjänsten kräver stor servicekänsla då du har kontakt både internt med personal och externt mot kunder. Du är prestigelös och har en förmåga att bygga relationer och att skapa förtroende. I gengäld kan vi erbjuda ett utvecklande och varierande arbete med eget ansvar. Du bidrar till en trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats. Huvudförutsättningen för att arbeta hos oss är att du gillar lagarbete och vill skapa kundvärde genom kvalitet, kundomsorg och service.

Din ambition är att skapa goda resultat och uppfylla fastställda mål samt kundtillfredsställelse. Vidare är du social, positiv och uthållig samt gör det som krävs för att varje kund ska bli nöjd. Vi ser gärna att du är målinriktad, har en god prioriteringsförmåga och lätt för att samarbeta såväl som att arbeta självständigt.

Tjänsten är placerad i Karlskrona och är en dagtidstjänst.

Tjänsten är en heltidstjänst.

Information och kontakt

För mer information kontakta rekryteringskonsult Kjelle Rutzell, 0455-61 27 01.

Ansökningar tas endast emot via vår hemsida www.wikan.se

Välkommen att söka tjänsten snarast då vi har löpande urval, senaste ansökningsdag är 12/9.

Tjänsten är en hyrrekrytering, dvs att du först är anställd hos Wikan Personal innan du förväntas övergå i fast anställning direkt hos kunden.

Om Wikan Personal.

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Wikan Personal

Placering

Karlskrona

Kontaktperson

Kjelle Rutzell

0455-61 27 01

Dela jobbannonsen

Anmäl annons