Jobbsafari är en del avschibsted logo

Föräldravikariat

Azalea Care AB · Torsby · Ansök senast 20 nov.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Azalea Care startade med intentionen att bli ett av de bästa assistansutförarna på marknaden direkt från start. Redan efter första året gav våra kunder oss betyget 4,7 av 5 vilket vi är otroligt stolta över!

Vi är ett starkt team med lång erfarenhet från branschen som byggt upp företaget med all den erfarenhet som vi samlat genom åren. För oss är det självklart att assistansen alltid utgår från hur kunden vill att den utförs. Vi fokuserar också på våra medarbetare då de är det värdefullaste vi har. Vi har ett av branschens generösaste kollektivavtal samt ger våra personliga assistenter den kompetensutveckling som behövs för att känna sig trygga i sitt arbete. Detta för att kunna leverera en trygg assistans av hög kvalitet för våra kunder, av medarbetare som är stolta över sitt jobb och sin arbetsgivare. Våra värdeord är trygghet, stolthet, kvalitet och dessa jobbar vi utifrån. Varje dag. Vill du bli en av oss?


Om jobbet:

Du börjar snarast som extra vid behov samt med ett fåtal kortare pass på schema.

Från januari/februari 2021 påbörjas föräldravikariatet. Vi har två medarbetare som ska vara föräldralediga. Där av söker vi nu två nya medarbetare.


Kunden är en man i 25- års åldern med omfattande funktionsnedsättning. Därför ser vi gärna att du har erfarenhet från vården.


Schematiderna är : 1445 - 09, 09-09, 13-09, 09-17. 13-17. Mest förekommande är 1445 - 09, 09-09. På nätterna har man som assistent ca 8 timmar sovande jour.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Azalea Care AB

Placering

Torsby

Kontaktperson

Azalea Care AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons