Jobbsafari är en del avschibsted logo

För våran kunds räkning söker vi nu en Account Strategist

För våran kunds räkning söker vi nu en Account Strategist

TALENT&PARTNER AB · Stockholm · Ansök senast 22 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer.

Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det?


För våran kunds räkning söker vi nu en Account Strategist

Våran uppdragsgivare arbetar med Marketing Tachnology genom en prisbelönad, flexibel lösning som ökar de största varumärkenas intäkter och försäljningsvolym online. De kan visa, skapa och erbjuda rätt nästa steg för att konvertera större kundkorgsvärde och erbjuda smarta re-targeting lösningar. Bolaget är globalt och har ca 600 anställda och finns på fler än 30 platser runt om i världen. Som Account Strategist kommer du att vara en av nyckelpersonerna som bygger upp verksamheten i Norden.

Arbetsuppgifter

Du kommer agera expert på Marketing Tachnology och kunna anpassa bolagets produkter och anpassa dem efter specifika kunders behov. Hantering av stora kundkonton i Norden, vara behjälplig för kunder och svara på förfrågningar på ett professionellt sätt. Kundkommunikation är en viktig del, både vid personliga möten, via telefon och e-post, i enlighet med bolagets standard och processer. Resor i arbetet krävs, ca 10 % av tiden. Skapa smarta lösningar för re-targeting baserat på dataanalys och din egen expertis. Hjälpa kunder i processen att lansera annonskampanjer samt analysera data för att optimera kampanjernas resultat. Ta emot, granska och bearbeta ordar och återrapportera till kunder. Du ska konsultera och coacha för att säkerställa kundernas framgång.

Önskad kompetens och erfarenhet

Minst 2 års erfarenhet av ad-tech, e-handel eller mediebyrå. Förståelse för marknadsföring och medielandskapet. Förmåga att identifiera och förstå kundens behov och krav, ha mycket goda kommunikationsförmågor. Vara analytisk och en innovativ problemlösare som trivs med flexibilitet och eget ansvar. Önskvärt med Universitetsexamen, helst inom business, marknadsföring, teknik eller kommunikation. Flytande svenska och engelska, i både tal och skrift, är ett krav. Mycket goda kunskaper MS Office Word, Excel, PowerPoint.

Här finns möjlighet att arbeta i ett av de snabbast växande företagen i Europa. Du får vara del av ett snabbt växande, dynamiskt och professionellt team i centrala Stockholm. Karriärmöjligheter finns, framförallt inom den nordiska marknaden. Bolaget erbjuder dessutom en mycket attraktiv lön med incitament.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner.

Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.

Skicka din ansökan idag via länken eller work@talentpartner.se

Talent&Partner är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.

Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på https://talentpartner.se/sok-jobb/

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

TALENT&PARTNER AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Talent & Partner AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons