Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker en Fastighetstekniker åt Östersundshem

Vi söker en Fastighetstekniker åt Östersundshem

OnePartnerGroup Jämtland · · Ansök senast 27 juni

Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om tjänsten:

Som Fastighetstekniker på Östersundshem kommer du att självständigt utföra tillsyn, skötsel, felavhjälpande underhåll och mindre reparationer inom kundens bestånd. Förebyggande arbete för att förhindra att akuta fel uppstår är även det en viktig uppgift i rollen som fastighetstekniker. Vidare ingår att tillse att bland annat yttre skötsel, städning av trapphus och gemensamma utrymmen utförs med rätt kvalitet och rapportera eventuella brister till ansvarig.

Vem söker vi:

Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning med inriktning eller påbyggnad inom fastighet/teknik, alternativt motsvarande relevant teknisk utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. 1-2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är ett krav. Som Fastighetstekniker har du daglig kontakt med hyresgäster och fungerar som en länk mellan hyresgästerna och bolaget vilket ställer särskilda krav på uppträdande och social kompetens.

Övriga krav:

Van användare av Office-paketet. Van att arbeta med mobiltelefon som arbetsredskap där arbetsordrar och ronderingar emottas och klarrapporteras efter utfört uppdrag. B- körkort.

Ansökan och process:

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperiodens slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Vi tar emot din ansökan via www.onepartnergroup.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

OnePartnerGroup Jämtland

Kontaktperson

Britta Kereby

063194340

Dela jobbannonsen

Anmäl annons