Jobbsafari är en del avschibsted logo

Food truck på bondgård och i skärgården med egna råvaror

Food truck på bondgård och i skärgården med egna råvaror

RESTA GÅRD · Uppsala · Ansök senast 7 juli

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Ett unikt tillfälle för dig som har passion för ekologiskt kött, korv, charkuterier utan tillsatser och även mejeriprodukter och KRAV-grönsaker. Du skall älska att laga mat med bästa råvarorna, och i detta fall, från vår egna gård, i en food truck (grillvagn). Vi har ambition att driva restaurang på gården på sikt men har ingen lokal iordninggjord för detta men det har inte stoppat oss utan vi har kört evenemang och högsommarsäsonger med vår grillvagn (www.restagard.se) men också ute i vår skärgårdsverksamhet (www.klintsundetmarina.se) under juli månad.

Du skall med entusiasm få ut mellan 50-100 Bruncher/luncher/LUS:er per dag så det är i emellanåt en hektisk miljö men våra kunder är förstående och tacksamma över möjligheten vi ger dem att få äta vår typ av mat och väntar gärna en stund på sin mat. Grillvagnen eller food trucken som vi kallar den, står merparten av året bredvid vår gårdsbutik som är öppen alla lördagar och söndagar året om samt ute i skärgården i juli månad.

Vi har prövat konceptet och en enklare meny under två säsonger och det är vår "glad amatör-anda" som sätter begränsningarna nu och därför vill vi hitta dig som drar detta vidare och skapar Sveriges/norra Europas mest omtalade och uppskattade food truck-restaurang.

Du skall även kunna förmedla vårt unika koncept där vi driver en bondgård på ”gammalt vis” men med modern teknik med fokus på djurvälfärd, ekologisk småskalig produktion där så mycket som möjligt förädlas i bondgårdens lilla mejeri och charkuteri.

Vi ser gärna att du jobbat som kock i stressig miljö men vill driva ditt egna men inte med den insats det kräver och att vi i huvudsak kommer endast att ha öppet dagtid. Men du måste kunna jobba helger och större delen av sommaren. Vi har även en matstudio med möjlighet till charkuteritillverkning, rök och gårdsmejeri som kan användas som prepp-kök med viss begränsning i tid. Vi har pckså massor av utegrillar, vedeldadekokärl, utomhusstekbord (Muurikka) som också kan användas.

Vi är ett annorlunda lantbruk som försöker göra något extraordinärt. Vi har för närvarande ca 100 utegrisar, 150 tackor med lamm, ca 70 nöt, både kött-och mjölkkor som skall bli fler, höns och hästar. Vi utökar och växer hela tiden och har bete, vall och möjlighet att odla foder för hundratals djur men vi vill hålla det småskaligt och hellre ha fler djurslag än att specialisera oss på ett. Det vi producerar säljer vi direkt till konsumenter via vår gårdsbutik samt via REKO ringar, vilket det också finns möjlighet att hjälpa till med om tid finnes (vardagkvällar)

Här säljer vi allt det gården producerar; kött, mjölk, yoghurt, fil, chark och grönsaker efter säsong, och serverar ekologiskt kaffe från vår espressobar. Du måste ha en passion för mat med bra råvaror och en aversion mot tillsatser!

Du kommer att arbeta minst tre av fyra helger vid gårdsbutiken i Örsundsbro (1 h körväg från Stockholm, 30 min från Uppsala) samt ibland en förberedande dag i veckan. Under sommaren utökade tider och i juli minst 5 dagar i veckan

Du är kvalitetsmedveten, ambitiös, noggrann och påhittig och jätte duktig att laga mat och ge hög service till kunder.

Du är kan livsmedelssäkerhet och egenkontroller och har körkort.

Tjänsten är en deltid och schemalagd efter överenskommelse. Våra öppettider på bondgården är 11-16 alla lördagar och söndagar och i skärgårdsverksamheten 10-18 alla dagar under juni, juli och augusti.

Arbetsplatsen är rökfri.

Vi är för övrigt ca 29 anställda med skilda kompetenser inom djurskötsel, matförädling, jordbruk, byggnation och markarbete. Vi har ett värdebaserat arbetssätt där våra ledord är passion, respekt, helhet, precision, ärlighet, glädje och bäst!

Vi erbjuder en arbetsplats med hög arbetsenergi och arbetsmoral där du får vara med och bygga något nytt. Vi vågar tänkta nytt och annorlunda för att skapa nästa generations lantbruk på miljön och djurens villkor och med en långsiktig ekonomisk bärighet.

Innan anställning sker kommer telefonintervju att ske inledningsvis, därefter personligt möte med Anna Hane samt att du får provjobba med övrig personal.

För mer information eller frågor kontakta Anna Hane, 072 22 11 301, eller skicka ansökan till jobb@restagard.se

Se mer på vår Facebooksida 'Resta gård' eller Instagram ’restagard’ samt 'Klintsundet' på både FB och Instagram

Eller www.restagard.se och www.klintsundetmarina.se

För mer information ring Anna Hane, 072 22 11 301

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

RESTA GÅRD

Placering

Uppsala

Kontaktperson

Resta gård

Dela jobbannonsen

Anmäl annons