Jobbsafari är en del avschibsted logo

Folktandvården söker tandsköterska/kundcenterkoordinator

Folktandvården söker tandsköterska/kundcenterkoordinator

Region Örebro län · Örebro · Ansök senast 28 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi som arbetar på Kundcenter är idag 18 professionella medarbetare som brinner för att ge bästa service till patienten och vi hanterar i genomsnitt 500 inkommande samtal per dag. Kundcenter har öppet vardagar, som senast till kl.17 fyra dagar i veckan samt till kl.15 en dag i veckan. Öppettiderna baseras på patienternas behov av tillgänglighet.

Arbetsplatsen ligger i närheten av Örebro centralstation.

Vi strävar efter att alltid ge våra patienter bästa möjliga bemötande och service.

För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra värdeord:

Samarbete, Utveckling och Professionalism.

Folktandvården Region Örebro län arbetar aktivt med förebyggande tandvård och Frisktandvård, allt för att våra länsinvånare ska få en så bra munhälsa som möjligt. Vi erbjuder tandvård på 21 allmäntandvårdskliniker och 8 specialisttandvårdkliniker. Vi har ett tandtekniskt laboratorium, en folkhälsoenhet, en utbildnings- och forskningsenhet som är nära knuten till Örebro universitet. Totalt arbetar cirka 600 medarbetare inom Folktandvården Region Örebro län.

Hemsida: www.regionorebrolan.se/folktandvarden

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Folktandvården söker tandsköterska/kundcenterkoordinator

Arbetsuppgifter

Arbetet sköts huvudsakligen via telefon och dator. Det innebär att hjälpa våra patienter med tidsbokning, av/ombokning. I arbetet ingår bland annat övriga administrativa uppgifter vid dator såsom hantering av inkommande ärenden på 1177. Den största delen av din arbetstid besvarar du inkommande samtal och hjälper våra patienter med bokningar. 

I arbetsuppgifterna ingår att hantera sekretessbelagd information samt att föra patientjournal-anteckningar. 

Övrig information

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Du har bekräftad erfarenhet av kundtjänstarbete eller liknande samt har minst 5 års dokumenterad telefon- och datavana. Har du liknande erfarenhet från vården/tandvården, som tex tandsköterska, är det meriterande. Du har hög social kompetens och kan bemöta och kommunicera med alla våra patienter. Arbetet kräver goda kunskaper i svenska motsvarande C1-nivå och kunskaper i engelska, du uttrycker dig väl i både tal och skrift. Du är en glad, engagerad och serviceinriktad person med hög arbetsmoral. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering och ser gärna att du som söker är strukturerad och inger förtroende till både kollegor och patienter. Vidare är det viktigt att du har lätt för att samarbeta och är lösningsorienterad i ditt arbete.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en ev. intervju.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Örebro län

Placering

Örebro

Kontaktperson

REGION ÖREBRO LÄN

Dela jobbannonsen

Anmäl annons