Jobbsafari är en del avschibsted logo

Folktandvården söker steriltekniker/tandsköterska

Folktandvården söker steriltekniker/tandsköterska

Region Örebro län · Örebro · Ansök senast 28 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker nu en steriltekniker/tandsköterska till Folktandvårdens Specialisttandvård som är beläget på Klostergatan i centrala Örebro.

För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra värdeord:

Samarbete, Utveckling och Professionalism.

Om organisationen:

Folktandvården Region Örebro län arbetar aktivt med förebyggande tandvård och Frisktandvård, allt för att våra länsinvånare ska få en så bra munhälsa som möjligt. Vi erbjuder tandvård på 21 allmäntandvårdskliniker och 8 specialisttandvårdkliniker. Vi har ett tandtekniskt laboratorium, en folkhälsoenhet, en utbildnings- och forskningsenhet som är nära knuten till Örebro universitet. Totalt arbetar cirka 600 medarbetare inom Folktandvården Region Örebro län.

Hemsida: www.regionorebrolan.se/folktandvarden

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Folktandvården söker steriltekniker/tandsköterska

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av instrumentvård och sterilgodshantering, inklusive validering. Arbetet är ganska rörligt då man hämtar och lämnar gods på olika platser i huset. Du planerar och genomför arbetet i samarbete med dina arbetskamrater och har fokus på behovet från de olika verksamheterna. Du medverkar också i verksamhetens kvalitets- och förbättringsarbete.

Övrig information

Följ oss gärna på Linkedin, Facebook och Instagram.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av sterilarbete, instrumentvård och sterilisering inom tandvård.

För dig är service ett ledord och du ser vikten i att vara engagerad, att vara flexibel och göra ett bra arbete tillsammans med dina arbetskamrater. God datavana är önskvärd.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en eventuell intervju.


Facklig företrädare:
Petra Strömgren Fredin, Vision, tfn 072-083 20 75

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Örebro län

Placering

Örebro

Kontaktperson

REGION ÖREBRO LÄN

Dela jobbannonsen

Anmäl annons