Jobbsafari är en del avschibsted logo

Folkpool söker driven säljare till Göteborg

Folkpool söker driven säljare till Göteborg

Folkpool Kungsbacka · Kungsbacka · Ansök senast 7 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Folkpool är marknadsledande inom pool- och spabadsbranschen med rikstäckande försäljning och service genom auktoriserade återförsäljare på 31 orter runt om i landet. Vi har varit verksamma i över 50 år och har drygt 60 anställda med huvudkontor och lager i Järna.


Vår uppgift är att erbjuda Göteborg med omnejd ett komplett produktsortiment för etableringar av pooler och spabad. Vi utvecklar våra butiker i Göteborgsområdet och 1 april slår vi upp portarna till vår nya konceptbutik på 500 m2 i Kungsbacka i Hede.


Dina arbetsuppgifter

Butikssäljare av ett stort sortiment av pooler, spabad, tillbehör, reservdelar och tjänster framför allt mot privata kunder. I arbetet förekommer butiks/lagerarbete, inköp av varor, projektplanering, kundbesök, offert/orderhantering samt kassansvar ingår i tjänsten. Vi har även en egen serviceorganisation med anställda tekniker och montörer. Våra servicebilar och serviceteam täcker upp från Varberg i söder, och upp till Stora Höga. Vi tar ansvar för hela kedjan från tillverkning fram till slutkund, med både service och support.


Vem är du

Vi söker dig med en positiv och glad grundinställning och som är driven, organiserad och affärsmässig i ditt arbete. Du är ansvarsfull, initiativrik, resultatinriktad, kommunikativ och lösningsorienterad. Du vill alltid överträffa kundens förväntningar. Vi värdesätter individens utveckling, både personligt och socialt i teamet.


Erfarenhet

Du bör ha minst gymnasieutbildning och ett brinnande intresse för sälj och kundvård. Hög service-nivå och social förmåga. Tidigare säljroll är ett krav, ekonomiskt och ett tekniskt kunnande är ett önskemål. Pool- och spakunskap är en merit. Flytande svenska i tal och skrift. Arbetet innebär heltid/dagtid, helgarbete ingår i schemat. Du behöver ha körkort B.


Kontakt

För mer information om tjänsten kontakta Magnus Robertsson, på telefon 0760-320077.

Dina ansökningshandlingar ska mailas till rekrytering@folkpool.se senast den 7 februari 2021.


Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Folkpool Kungsbacka

Placering

Kungsbacka

Kontaktperson

Folkpool AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons