Folkpool söker butikssäljare till Järfälla

Folkpool Järfälla · Järfälla

·

Ansök senast 11 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Folkpool är marknadsledande inom pool- och spabadsbranschen med rikstäckande försäljning och service genom auktoriserade återförsäljare på 31 orter runt om i landet. Vi har varit verksamma i 50 år och har drygt 60 anställda med huvudkontor och lager i Järna.

Vår uppgift är att erbjuda Järfälla med omnejd ett komplett produktsortiment för etableringar av pooler och spabad.

Dina arbetsuppgifter
Butikssäljare av ett stort sortiment av pooler, spabad, tillbehör, reservdelar och tjänster framför allt mot privata kunder. I arbetet förekommer butiks/lagerarbete, inköp av varor, projektplanering, kundbesök, offert/orderhantering samt kassansvar ingår i tjänsten. Enklare servicearbete ute hos kund kan förekomma.

Vem är du
Vi söker dig med en positiv och glad grundinställning och som är driven, organiserad och affärsmässig i ditt arbete. Du är ansvarsfull, initiativrik, resultatinriktad, kommunikativ och lösningsorienterad. Du vill alltid överträffa kundens förväntningar.

Erfarenhet
Du bör ha minst gymnasieutbildning och ett brinnande intresse för sälj och kundvård. Hög service-nivå och social förmåga. Tidigare säljroll är ett krav, ekonomiskt och ett tekniskt kunnande är ett önskemål. Pool- och spakunskap är en merit. Flytande svenska i tal och skrift. Arbetet innebär heltid/dagtid, helgarbete ingår i schemat. Du behöver ha körkort B.

Kontakt
För mer information om tjänsten kontakta butiksansvarig Pär Hänsel, Butikschef Folkpool Järfälla, på telefon 072-0926056.

Dina ansökningshandlingar ska mailas till hr@folkpool.se senast den 11 oktober 2020. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Folkpool Järfälla

Placering

Järfälla

Kontaktperson

Pär Hänsel

hr@folkpool.se072-0926056