Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fogare

Stockholmsfog AB · Stockholm · Ansök senast 3 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Verksamhetsbeskrivning
Stockholmsfog eftersträvar täta hus vilket leder till minskad energiförbrukning samt minimerar riskerna för att fukt ska tränga in. Vi utför alla typer av rörelsefogar vid anslutningar, runt dörrar och fönster, balkongbalustrader, fasadelement och många andra fogar där tätning med rörelsefog krävs. Utöver det utför vi även brandfogning och brandtätning.

Vi innehar F-skatt, entreprenadförsäkringar och följer kollektivavtal. Vi åtar oss jobb över hela Sverige, men vår största kundkrets finns idag i Stockholm och Uppsala.

Arbetsuppgifter
Vi arbetar med fogning, mestadels mot nyproduktioner och kommersiella byggnader. Arbetet utförs på byggarbetsplatser inom hela Storstockholm, med omnejd. Du utgår hemifrån på morgonen med start 06.30 ute på det projekt du blivit inplanerad på och slutar dagen 15.30 ute på projekt. För det mesta arbetar vi inomhus, men under sommarsäsongen förekommer en del utomhusarbete som exempelvis fasadfogning.

Under din provanställning kommer du att arbeta tillsammans med en handledare för introduktion, upplärning och stöttning i ditt arbete. För rätt person går provanställningen över till en tillsvidareanställning med frihet under ansvar. Vår förhoppning är att du vill stanna hos oss långsiktigt.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har god arbetsmoral, är pigg och noggrann i ditt arbete samt uthållig och praktiskt lagd. Du har inga problem att ta dig runtom i Storstockholm. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av fogning, viktigast är att du har ett stort intresse för byggbranschen och vill lära dig mer. För att passa som fogare i byggbranschen så uppskattar du variation på arbetsplatser och är inte rädd för att få skit under naglarna.

Det är även viktigt för oss att du har ett gott uppförande under arbetstid då du representerar Stockholmsfog utåt mot våra kunder. Störst vikt läggs på personlig lämplighet.

Krav
  • Flytande svenska, i tal och skrift
  • Ha ett stort intresse för att jobba i byggbranschen

Meriterande, men inget krav

  • Tidigare erfarenhet av fogning
  • Tidigare erfarenhet av byggbranschen
  • Engelska, i tal och skrift

Varaktighet, arbetstid
Heltid/Tillsvidare. Vi tillämpar provanställning på 6 månader.

Arbetstid: Normalt 06.30 – 15.30

Ersättning
Fast timlön enligt kollektivavtal

Så ansöker du

Maila din ansökan till info@stockholmsfog.se snarast möjligt.

www.stockholmsfog.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Stockholmsfog AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Vicky Åfeldt

vicky@stockholmsfog.se

Dela jobbannonsen

Anmäl annons