Jobbsafari är en del avschibsted logo

Florist Oskarshamn

Din Trädgård · Oskarshamn

·

Ansök senast 3 apr.

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Blommor Oskarshamn i din ansökan

Vi ser till kundens bästa och kombinerar en säljande roll men kvalité och en hög servicenivå, kunden står i fokus i vårt arbete.

Vi jobbar med allt inom blommor. Snittblommor, krukväxter, inredning och utplanteringsväxter.

Vårt fokusområde är växter och tillbehör för utemiljö. Vårt mål är att vara ett gardencenter med brett sortiment och hög kvalitet.

Vi är ett mindre gäng och jobbar tätt, vi förmedlar glädje med vår kreativitet och våra produkter. Du har helst floristisk utbildning och erfarenheten av arbetet i blomsterbutik. Vi söker även medarbetare med inriktning och bredare kunskap om trädgårdsväxter. Du är ambitiös, ansvarstagande och gillar att ta egna initiativ.

Du gillar högt tempo, är flexibel, lojal och har ett brinnande intresse för floristiskt arbete och sälj i butik.

Din kreativitet och kunskap kombineras med den säljande rollen i butik för att uppnå en positiv relation med våra kunder.

Service och kvalité är ledord i vår butik och vi strävar alltid efter att ge kunden det lilla extra.

Du är social och trivs att arbeta i team men har också eget initiativtagande.

Floristisk erfarenhet är inget krav men mycket meriterande. Likväl är spetskompetens inom trädgård meriterande. Är du en framåt person med servicekänsla och lätt för att lära så kan du vara helt rätt för oss. Vi på Din Trädgård & Buketten i Oskarshamn söker nu ytterligare medarbetare till vårt gäng.

Vi söker just nu flera tjänster av varierande art. Dessa tjänster presenteras närmare vid nästa kontakt. Vi söker nya medarbetare till båda våra butiker i Oskarshamn, Din Trädgård & Buketten.

Arbetet består av alla förekommande arbetsuppgifter i en blomsterbutik/garden center som tex bukettproduktion, sorgbinderier, skötsel av blommor, uppackning, exponering och kassa.

Då vi söker flera tjänster kan de tillsättas vid lite olika tidpunkter. Tjänster kan komma att tillsättas innan denna annons utgång.

#jobbjustnu

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Din Trädgård

Placering

Oskarshamn

Kontaktperson

Bellis Blomsterhandel i Nybro AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Blommor Oskarshamn i din ansökan