Samskapande behandlare till vår bemanningspool!

Samskapa behandling AB · Hörby

·

Ansök senast 31 okt. (9 dagar kvar)

Vid ansökan:Ange referens Pooltjänst i din ansökan

Välkommen till Samskapa. Vi erbjuder stöd och behandling till utsatta barn, unga och deras familjer.

Vi drivs av vår vision; att få utsatta ungdomar att förstå och realisera sin fulla potential”.

På Samskapa är vi medvetna om hur avgörande vår personal är för att möjliggöra utveckling GENOM våra ungdomar och familjer. Vi är övertygade om att vi når längre om vi använder allas samlade erfarenhet och kunskap i utvecklingsarbetet, därav företagsnamnet och anledningen till att vi kallar oss samskapare.

Vi inspireras av KASAM i relation till alla individer. Då vi menar att meningsfullhet, begriplighet och hanterbarhet är viktiga ingredienser för att skapa en god arbetsmiljö och hållbara behandlingsresultat.

Nu behöver vi utöka vår bemanningspool med fler flexibla behandlare!

Uppdrag:

Uppdraget innebär att du som medarbetare är en del i att tillhandahålla de bästa förutsättningarna för en bra start i livet för våra ungdomar. Du kommer att medverka i att skapa ett meningsfullt sammanhang där du samskapar dina insatser tillsammans med ungdomen på ett personligt och professionellt sätt.

Målgrupp är ungdomar i varierande åldrar år som utöver social problematik kan ha brister i de redskap individen behöver för att bearbeta sinnesintryck och för att anpassa sitt beteende på ett ändamålsenligt sätt. Det kan röra sig om kognitiva variationer, så som t.ex. en neuropsykiatrisk diagnos, självskadebeteende, utåtagerande beteende och/eller ångestproblematik.

Arbetet innebär också att du ska dokumentera utifrån målen i genomförandeplanen samt att delta och bidra med dina idéer på våra interna möten.

Information om tjänsten:

· Omfattning: Du kommer att ingå i en bemanningspool vilket innebär att du arbetar när det finns uppdrag.

· Placering: Tjänsten innebär att du arbetar i den enhet som har behov

· Arbetstid: Rullande schema som innebär att du kommer arbeta på varierade arbetstider.

· Start: Omgående

· Anställningsform: Visstidsanställning

· Utvecklingsmöjligheter: Hos oss finns stora utvecklingsmöjligheter.


Kompetenser:

För att bli antagen för tjänsten kräver vi att du har en eftergymnasial utbildning inom socialt arbete, så som socionom, beteendevetare eller en utbildning som vi bedömer adekvat för vår verksamhet. Vi ser också gärna att du har arbetslivserfarenhet där du skaffat dig kunskap genom liknande uppdrag. Meriterande är om du arbetat med barn/ungdomar med kognitiva variationer och/eller social problematik.

Krav på tjänsten är även:

  • Baskunskaper i BBiC
  • Baskunskaper i lågaffektivt bemötande
  • B-körkort
  • Att du behärskar svenska språket i tal och skrift

Det är mycket meriterande om du arbetat tidigare med barn/ungdomar med kognitiva variationer och/eller social problematik. Meriterande är även att ha arbetat inom dokumentationsarbete.

Personliga egenskaper:

Som person har du ett genuint pedagogiskt förhållningssätt, du innehar förmågan att bygga varaktiga relationer där du kan växla mellan att sätta gränser och visa din omsorg och värme!

Du är tydlig, trygg i din själv och har en stark vilja att arbeta mot uppsatta mål och en nyfikenhet i ditt sätt att ta dig an olika arbetsuppgifter. Du är prestigelös och du har förmågan att plocka essensen ur händelser och situationer, samt förmedla informationen vidare till dina kollegor.

Kontaktinformation:

Rekryteringsansvarig: Bahman Amirani 076-895 91 38 bahman.amirani@samskapa.com

I enlighet med Socialnämndens beslut så krävs ett utdrag från Polismyndighetens belastningsregister och misstankeregister (blankett 442.7) i samband med anställning inom Välfärd samhällsservice. Du hittar blanketten via https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/. För att underlätta rekryteringsprocessen bör du direkt i samband med din ansökan begära utdraget, då handläggningstiderna kan vara långa.

Intervjuer genomförs löpande vilket innebär att vi kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag gått ut.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Varmt välkommen med din ansökan: www.samskapa.com märkt ”Samskapande poolmedarbetare”

#jobbjustnu

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Samskapa behandling AB

Placering

Hörby

Kontaktperson

Samskapa behandling AB

Vid ansökan:Ange referens Pooltjänst i din ansökan