Jobbsafari är en del avschibsted logo

Flexcare söker sjuksköterskor

Flexcare Sweden AB · Malmö · Ansök senast 31 aug. (93 dagar kvar)

Extrajobb, Visstidsanställning

Ansök via mejl


Vårt arbetssätt bygger på kompetens, förtroende, kvalitet, flexibilitet, relationer och extra mervärde för våra kunder och konsulter.Önskar du jobba enstaka pass, längre uppdrag eller hoppa in några veckor så varmt välkommen till Flexcare!

Beskrivning:

Vi söker nu dig som är legitimerad sjuksköterska för bemanningsuppdrag olika bemanningsuppdrag. Uppdrag finns från nu och över sommaren till v 35 med stor chans till förlängning. Vi hjälper till med resor och boende vid behov!

Profil:

Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet.

FlexCare erbjuder professionell vårdbemanning och rekrytering. Det unika med oss är att vi även erbjuder kunderna ledningsstöd i form av konsulttjänster inom management, affärsutveckling, marknadsföring och kontroll. Vår långa erfarenhet inom dessa områden hjälper oss att se helheten och ger kunderna unika mervärden. Vi utgår alltid från en rimlig prissättning och strävar efter högsta möjliga kvalitét.

Vi tar väl hand om vår vårdpersonal, erbjuder dem ett bra boende och bra arbetsvillkor för att minimera störningar i arbetet. Viktigast av allt är att vi jobbar mycket med sunda värderingar där vi sätter patienter framför allt. Bland annat är vi första och enda bolaget i branschen som infört vinsttak i våra avtal och vi är ett av de snabbast växande bolagen i branschen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Flexcare Sweden AB

Placering

Malmö

Kontaktperson

Flexcare Sweden AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen