Jobbsafari är en del avschibsted logo

Flera servicetekniker sökes för kortare uppdrag i Stockholm!

Flera servicetekniker sökes för kortare uppdrag i Stockholm!

InfoCare Service AB · Stockholm · Ansök senast 25 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker flera servicetekniker för utbyte av skärmar till en stor kund i Stockholm! 

Har du ett tekniskt intresse och gillar att skruva med datorer och skärmar? Då kan detta jobb som servicetekniker passa dig! 

Kort om arbetet som servicetekniker
Jobbet som servicetekniker i Stockholm kommer bestå av att byta ut och installera nya skärmar hos en stor kund. Det är viktigt att du kan följa rutiner samt är bra på ordning och reda. Då arbetet onsite avser datorer och skärmar ser vi det som nödvändigt att man har ett stort intresse för datorer och IT för att vara aktuell för jobbet. Du kommer att vara anställd hos oss på Barona och jobba som konsult.

Tjänsten är en visstidsanställning med start v. 45 tom v.49 (8 november-10 december). Jobbet är på 100% och är placerat i Stockholm.

Om dig
  • Vi söker dig som har någon tidigare erfarenhet inom datorer och IT, kan vara ett privat intresse, annan anställning eller utbildning inom området
  • Viktigt är att du är ansvarstagande, strukturerad, noggrann och har god kommunikativ förmåga
  • Goda kunskaper i tal och skrift på svenska och engelska

Om Barona
Barona är en internationell koncern med kontor i 10 länder. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Strömsund men levererar lösningar inom kompetensförsörjning över hela landet. Vi erbjuder våra kunder ett visionärt och framtidsanpassat partnerskap och våra medarbetare spännande möjligheter i alla skeden av karriären. Ända sedan starten i Finland 1999, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

Ansökan
Låter ovanstående intressant? Lägg in en ansökan, enbart CV är ett krav och vi tar ej emot detta via email utan det måste bifogas i ansökan via vårt rekryteringssystem. Intervjuer kommer hållas löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan slutdatum för annonsen. Vid ytterligare frågor gällande tjänsten så kan ni höra av er till ansvarig rekryterare, Isabelle Hyllienmark (isabelle.hyllienmark@barona.se). 
 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

InfoCare Service AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Barona Professionals AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons