Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fix My Phone Söker Säljare med Teknikintresse till Örebro

Fix My Phone Söker Säljare med Teknikintresse till Örebro

Fix My Phone ÖREBRO · Örebro · Ansök senast 29 jan.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

På Fix My Phone hjälper vi över 200.000 kunder varje år med deras mobila enheter. Både med reparation och att förse med rätt tillbehör. Vi är Sveriges ledande reparationskedja och är ett riktigt tillväxtbolag med stora visioner!


På Fix My Phone får du som anställd dagligen möta våra kunder och vara ansiktet utåt för företaget. Detta ställer krav på hög social kompetens och ansvarstagande. För oss är kunderna viktigast!


VI söker nu nya medarbetare för våra butiker i Örebro. Var med på resan och hjälp oss bygga vidare på ett vinnande koncept där vi är störst i Sverige!


Örebro är en av våra starkaste städer och vi söker dig som vill prestera på topp och ser lösningar istället för problem!


Du kommer att vara Fix My Phones ansikte utåt och genom din rådgivning kommer du att tillsammans med kunden identifiera vad som behöver åtgärdas på deras mobiltelefoner eller surfplattor. Du kommer sedan att åtgärda enheten och följa upp resultatet med kunden vid avslutat ärende. Här ligger också stor vikt i att tillgodose alla kundens behov, både dolda och uttalade. Vi arbetar för en hållbarare framtid för både kunden och världen i sin helhet, därav är det viktigt för oss att se till så att kunden har rätt accessoarer och skydd till sin telefon efter slutförd reparation för att förhindra framtida olyckor. Det är din uppgift att sälja dessa till kund!


Alla nya medarbetare får genomgå en utbildning där vi lär dig reparera olika enheter, hantera kassa samt regelbunden utbildning i säljteknik samt kundservice.


Vi söker dig som har hög arbetsmoral, problemlösningsförmåga och ett riktigt driv. Du är ansvarstagande och mån om att ha ordning och reda i din tillvaro, för din och andras skull. Tidigare erfarenheter är meriterande men inget krav.


Det är meriterande att tidigare jobbat med försäljning & erfarenheter som kräver fingerfärdighet.


Vi ser fram emot ett personligt möte för att se om just du är rätt person för oss och vår väg framåt!


Vi erbjuder en tjänst på 50% i grunden men som oftast blir mer än så. Vi ser därför gärna att du vill arbeta heltid och ha detta som din huvudsakliga sysselsättning.


ANGE "ÖREBRO" i ämnesraden på din ansökan då vi har flera butiker i hela Sverige.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Fix My Phone ÖREBRO

Placering

Örebro

Kontaktperson

The Morad Group AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons