Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fitness24Seven söker platschef till Solna Råsunda

Fitness24Seven söker platschef till Solna Råsunda

Fitness24Seven · Solna · Ansök senast 17 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Trivs du i en roll där service är i fokus? Har du tidigare erfarenhet av personalansvar? Sök då till platschef hos Fitness24Seven!

Nu söker Fitness24Seven en platschef till gymmet i Solna Råsunda. Är du en relationsskapande och driven person som har tidigare erfarenhet av att leda personal? Har du ett intresse för träning och hälsa och trivs i en dynamisk miljö? Då ska du skicka in din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som platschef på anläggningen i Solna Råsunda kommer du att jobba i en miljö där träning och hälsa är i centrum. Fitness24Sevens vision är att erbjuda träningsmöjligheter som är tillgängligt, välkomnande och som alla har råd med.

Jobbet innebär att du får leda och coacha dina medarbetare till att leverera service på högsta nivå till Fitness24Sevens medlemmar. Här får du dels arbeta med planering för anläggningen samtidigt som du jobbar operativt där du bemöter och hjälper medlemmarna. Rollen som platschef är varierande och du kommer tillsammans med ditt team ansvara för att medlemmarna trivs och att gymmet fungerar på bästa sätt.

Du erbjuds en marknadsmässig lön med möjlighet till bonus samt gratis träningskort till alla Fitness24Sevens gym.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som platschef på anläggningen i Solna Råsunda kommer du bland annat att:
  • Ha personalansvar för medarbetarna på anläggningen
  • Leda och coacha medarbetare
  • Bemöta och välkomna medlemmarna för att bygga relation
  • Ha budgetansvar för anläggning
  • Sköta administration
  • Sköta schemaläggning av personal och de personliga tränarna
  • Sätta upp och jobba mot målen för anläggningen
  • Ansvara för inköp
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Under dina arbetspass kommer du att jobba tillsammans med två stycken Gymvärdar som du har personalansvar för samt cirka 15-20 gruppträningsinstruktörer som kommer in och jobbar då och då. Tjänsten är heltid på 100% där du jobbar måndag till torsdag antingen 11.30-19.30 eller 13.15-21.15, varannan fredag 10.15-17.15 och varannan lördag 9.15-14.15. Tjänsten startar så fort rätt person kan vara på plats.

VEM ÄR DU?

Vi söker efter dig som har tidigare erfarenhet av att leda människor där du haft uttalat personalansvar, gärna i en roll som liknar denna. För att kunna leda och coacha dina medarbetare ser vi att du är trygg i ditt ledarskap och har en god förmåga att bygga relationer. Du jobbar effektivt, organiserat och självständigt då du har ansvar för att gymanläggningen ska fungera. Du har en god förmåga att anpassa dig efter alla typer av människor, både när det gäller dina egna medarbetare, men även för att medlemmarna ska känna sig bekväma och välkomna.

Vi ser att du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har en god förståelse för engelska i tal och skrift.

Vi tar inte emot ansökningar via email. Du söker istället jobbet enkelt via anvisad länk på eller till TNGs hemsida (www.tng.se/lediga-jobb).

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Fitness24Seven

Placering

Solna

Dela jobbannonsen

Anmäl annons