Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fiskhuset i Torekovs hamn söker delikatessbutiksvärd

Fiskhuset i Torekovs hamn söker delikatessbutiksvärd

Bygelalm AB · Båstad · Ansök senast 17 juni

Heltid · Säsongsjobb

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Till vår butik kommer gäster som både äter på vår servering och tar hem färdiglagat eller färska råvaror.

Fiskhuset vill ge gästen en så mycket större upplevelse än bara själva måltiden, så vi söker dig som har passion för service, visar stor omtanke för gäster och kollegor, har ett stort intresse för mat & dryck, och tycker om att arbeta noggrant och organiserat.

Vi tror att du är en öppen och social person, som har lätt att prata och är lätt att prata med.


Eftersom vi har många utländska gäster, är det ett stort plus om du kan något eller några språk utöver svenska och engelska.

I jobbet ingår i första hand att betjäna och hjälpa våra kunder på ett trevligt och proffsigt sätt i vår butiks fisk- och delikatessavdelning.

Du ser även till att diskar, kylar och hyllor är påfyllda och fina hela dagen, tar emot beställningar, svarar i telefonen, städar och håller rent & fräscht. Det är viktigt att du snabbt får en blick för vad som behövs göras, och att prioriteringen är rätt. I jobbet ingår även öppning, skifte från dagsservering till kvällsservering, stängning, och kassaredovisning.


Om du har vana att jobba i kassa och ta emot beställningar sedan tidigare, är det ett stort plus.

Det är bra om du har tidigare erfarenhet av att jobba säsong, eller med projekt, eftersom arbetsbelastningen kan variera kraftigt.

På Fiskhuset är samarbete a och o, så vi jobbar ofta över gränserna, är flexibla, stöttar, och jobbar nära övriga avdelningar. Därför kan till exempel även servering, förberedning av enklare rätter i köket, eller andra uppgifter på Fiskhuset, vara en del av jobbet.


Vi utvecklas och jobbar tillsammans hela tiden för att det ska vara enkelt att lyckas för gäster och medarbetare.

Fiskhuset har öppet från Påskveckan fram till slutet av september, och vi anställer löpande efter säsongens behov. Dina arbetstider varierar beroende på säsong.


Välkommen med din ansökan, men tänk på att en förutsättning är att du själv kan lösa din transport till och från jobbet.


Skicka din ansökan med presentation och cv till: jobb@fiskhuset.com





Behandling av dina personuppgifter:

I en ansökan till Fiskhuset skickas dina personuppgifter i ett e-postmeddelande till oss. Vi behöver ditt samtycke för att kunna administrera din ansökan. Genom att du samtycker till villkoren i denna text godkänner du att Fiskhuset får samla in, behandla, använda och sprida dina personuppgifter i syfte att behandla din ansökan. Detta inkluderar att viss data kan komma att sparas. Vi ber dig därför att du noggrant läser igenom denna text och skickar in din anmälan först om du förstår och godkänner villkoren. Dina personuppgifter kommer inte lämnas ut till obehöriga parter. Du samtycker dock till att dina personuppgifter får överföras inom Fiskhuset eller till tredje part som agerar för Fiskhusets räkning. Din ansökan och dina uppgifter sparas i maximalt 6 månader, därefter raderas alla uppgifter. Fiskhuset är ansvarigt för behandlingen av dina personuppgifter. Du har rätt att få del av de personuppgifter som finns registrerade om dig. Om du har några frågor om detta, kontakta oss genom att skicka e-post till jobb@fiskhuset.com

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bygelalm AB

Placering

Båstad

Kontaktperson

Bügelalm AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons