Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fiskhuset i Torekov söker servitör / servitris

Fiskhuset i Torekov söker servitör / servitris

Fiskhuset i Torekov · Båstad · Ansök senast 17 juli

Heltid · Säsongsjobb

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

På Fiskhuset vill vi ge gästen en så mycket större upplevelse än bara själva måltiden, så vi söker dig som har passion för service, visar stor omtanke för gäster och kollegor, har ett stort intresse för mat & dryck, och tycker om att arbeta noggrant och organiserat - även under stress.

Jobbet handlar främst om att på ett trevligt och välkomnande sätt ta emot, placera, och servera i vår restaurang och servering. Det gäller att ha blick och känsla för att göra det lilla extra, att hjälpa, och att rekommendera både mat och dryck som passar gästen.

Vi tror att du är en öppen och *mycket* social person, som har lätt att prata och är lätt att prata med.

Eftersom vi har många utländska gäster, är det ett stort plus om du kan något eller några språk utöver svenska och engelska.

Fiskhuset brann ner till grunden den 25:e maj 2021, så nu öppnar vi i helt nya lokaler och med ny inredning och utrustning. Därför är det mycket meriterande om du har erfarenhet av nyöppning.

I arbetet ingår även rutiner för öppning, skifte från dagsservering till kvällsservering, och stängning.

På Fiskhuset är samarbete a och o, så vi jobbar ofta över gränserna, är flexibla, stöttar, och jobbar nära övriga avdelningar. Det är bra om du har tidigare erfarenhet av att jobba säsong, eller med projekt, eftersom arbetsbelastningen kan variera kraftigt.

Vi utvecklas och jobbar tillsammans hela tiden för att det ska vara enkelt att lyckas för gäster och medarbetare.

Fiskhuset har öppet från mitten av maj fram till slutet av september, och vi anställer löpande efter säsongens behov. Dina arbetstider varierar beroende på säsong.

Välkommen med din ansökan, med presentation och cv, till: jobb@fiskhuset.com


Behandling av dina personuppgifter:

I en ansökan till Fiskhuset skickas dina personuppgifter i ett e-postmeddelande till oss. Vi behöver ditt samtycke för att kunna administrera din ansökan. Genom att du samtycker till villkoren i denna text godkänner du att Fiskhuset får samla in, behandla, använda och sprida dina personuppgifter i syfte att behandla din ansökan. Detta inkluderar att viss data kan komma att sparas. Vi ber dig därför att du noggrant läser igenom denna text och skickar in din anmälan först om du förstår och godkänner villkoren. Dina personuppgifter kommer inte lämnas ut till obehöriga parter. Du samtycker dock till att dina personuppgifter får överföras inom Fiskhuset eller till tredje part som agerar för Fiskhusets räkning. Din ansökan och dina uppgifter sparas i maximalt 6 månader, därefter raderas alla uppgifter. Fiskhuset är ansvarigt för behandlingen av dina personuppgifter. Du har rätt att få del av de personuppgifter som finns registrerade om dig. Om du har några frågor om detta, kontakta oss genom att skicka e-post till jobb@fiskhuset.com

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Fiskhuset i Torekov

Placering

Båstad

Kontaktperson

Bügelalm AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons