Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fiskarhedenvillan söker agent/säljare till Malmö

Fiskarhedenvillan söker agent/säljare till Malmö

Försäljning - Sverige · Malmö · Ansök senast 17 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vår fantastiska framgångsresa fortsätter!

Eftersom efterfrågan på våra hus i Malmö-området är fortsatt stor behöver vi förstärka vårt lokala agent-team med ytterligare en driven och engagerad agent.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär att som egen företagare marknadsföra och sälja Fiskarhedenvillans produkter och tjänster. Du kommer att ingå i ett sammansvetsat team och erbjuds under den första tiden att genomgå en utbildning varvat med försäljningsarbete. Som säljare hos oss ska du vara framåt, ärlig och trygg samt ha ett stort ordningssinne. Du jobbar proaktivt och skapar aktiviteter genom medverkan på event, husvisningar och bomässor. Med en hög servicenivå genom hela byggprocessen, från offert till inflyttning, håller du kunden i handen hela resan

Vem är du?

Du som söker har minst 10 års arbetslivserfarenhet, gärna med erfarenhet av försäljning inom liknande verksamhet. Du är självklart kundfokuserad, nyfiken på nya utmaningar, ser lösningar och har lätt att ta människor. Arbetstempot kan ibland vara högt med många bollar i luften varför vi gärna ser att du är stresstålig, kan prioritera samt vara strukturerad. Jobbet innebär även kundmöten kvällar och helger. Lokal förankring på orten är något vi ser som viktigt för att bli framgångsrik. Har du dessutom erfarenhet av projektledning, kunskap om husbyggnation och ett kontaktnät med entreprenörer ser vi det som en extra merit.

Känns det intressant? Missa då inte ditt livs chans! Sök dig till laget som brinner för framgång och som arbetar med Sveriges mest flexibla hussortiment med hög kvalité. Vi vill hjälpa kunden med att förverkliga sitt livs affär, samtidigt som kunden och vi känner oss trygga och nöjda genom hela processen.

Tjänstgöringsort: Malmö

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

Anställningsform/omfattning: Egen företagare/Heltid

Kontaktpersoner:

Marcus Rydberg, Regionchef, 031-300 03 73

Niclas Brandshage, Marknads-och försäljningsdirektör, 0243-79 42 62

Om Fiskarhedenvillan

Vi har funnits sedan 1993 och levererar ungefär 550 villor varje år. Bland våra medarbetare hittar du bland annat administratörer, köksarkitekter och ingenjörer. Inom ramen för ett väl etablerat nätverk samarbetar vi också med noga utvalda återförsäljare, entreprenörer, leverantörer och experter inom olika områden.

Vår affärsidé är att tillsammans med våra kunder utveckla marknadens mest prisvärda och platsbyggda kvalitetshus. Vår vision är att vi ska vara förstahandsvalet för kvalitetsmedvetna husbyggare i Norden med marknadens mest nöjda kunder. Vårt huvudkontor ligger i Borlänge, Dalarna, men vi finns via våra sälj- och regionkontor representerade i Sverige, Norge och på Åland.

Då vi på förhand beslutat annonserings- och sökvägar undanber vi oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Försäljning - Sverige

Placering

Malmö

Dela jobbannonsen

Anmäl annons