Finsktalande undersköterska till Rauhala på Lövgärdets vård och omsorgsboende

Göteborgs Stad · Göteborg

·

Ansök senast 2 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om arbetsplatsen
Angered är en av Göteborgs tio stadsdelar med cirka 53 000 invånare. Här lever och arbetar människor från hela världen, vilket ger Angered en dynamisk och internationell prägel. Angered ska med sin unika mångfald och goda förutsättningar vara en attraktiv del av Göteborgsregionen där vi känner stolthet över stadsdelen och utvecklas tillsammans. I stadsdelsförvaltningen Angered arbetar cirka 2000 medarbetare. Vi driver verksamheter inom individ- och familjeomsorg, social omsorg, samhälle, intern service, kultur och fritid samt hälso- och sjukvård. Hos oss erbjuds du möjlighet att vara delaktig och påverka ditt arbete med fokus på att ge invånarna service av hög kvalitet.

Arbetsuppgifter
Nu söker vi en undersköterska med ett genuint intresse för att arbeta med äldre till Lövgärdets äldreboende. Vi söker särskilt efter dig som talar och förstår finska då är Rauhala en somatisk enhet för finsktalande äldre. Du som arbetar hos oss kan vara säker på att få engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att tillgodose hyresgästernas individuella och personliga behov av vård och omsorg. Du ska också delta i andra uppgifter på boendet och kommer att utföra vissa hälso- och sjukvårdsuppgifter efter delegation från sjuksköterska. I rollen ingår också planering av omvårdnad och social dokumentation i digitalt journalsystem. Lövgärdets äldreboende består av 91 lägenheter fördelat på två hus. Här arbetar ett team bestående av omvårdnadspersonal - de flesta med undersköterskeutbildning - omvårdnadsansvarig sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut. Vi arbetar ständigt med förbättrings- och utvecklingsprojekt, i stort som smått. Du kommer arbeta dag, kväll samt helg och ingår i ett glatt och omtänksamt gäng hos oss. För att du ska trivas hos oss behöver du sätta hyresgästerna i första rummet. Vi strävar efter att garantera dem trygghet, kontinuitet och gott bemötande. Den vård och omsorg vi ger är personcentrerad så att individen står i centrum och kan ha inflytande över sin vardag och själv bestämma över sitt liv. Det är viktigt för oss att varje dag ge våra hyresgäster en meningsfull dag i en positiv miljö. I Angereds stadsdelsförvaltning arbetar vi utifrån Göteborgs Stads förhållningssätt; Vi vet vårt uppdrag och vem vi är till för, Vi bryr oss, Vi arbetar tillsammans och Vi tänker nytt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har erfarenhet inom äldreomsorg. Du har goda kunskaper i svenska och finska i både tal och skrift. Då dokumentation är en viktig arbetsuppgift behöver du ha datorvana. För att passa för uppdraget är du lyhörd och visar respekt och hänsyn för dem du möter i din yrkesroll. Du har stort engagemang och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har lätt för att samarbeta samtidigt som du kan arbeta självständigt. Du är flexibel, kan prioritera och ser det som behöver göras. Du har en öppen och positiv attityd då du har brukarens behov som utgångspunkt för ditt agerande.

Övrigt
I denna rekryteringsprocess används urvalsfrågor som ett verktyg för att göra ett första urval. Det innebär att du inte ska bifoga ett personligt brev. Tjänsten kan komma att tas i anspråk av företrädesberättigade och tillsätts förutsatt att erforderliga beslut fattas. I Stadsdelsförvaltningen Angered vill vi att medarbetare ska vara delaktiga i att skapa arbetsplatser som genomsyras av respekt, jämställdhet, medinflytande och arbetsglädje. Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt motverka diskriminering. Vi vill att du ska få en god start hos oss. Därför får du introduktion både på din enhet och inom stadsdelsförvaltningen. Ett exempel är vår stadsdelsgemensamma introduktionsdag och vissa sektorer har även egna introduktionsdagar. I Angered arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Vi skapar löpande möjligheter för dig att ha en aktiv fritid, bland annat genom ett gediget friskvårdsprogram och förmånliga rabatter på årskort hos flera träningscenter, en cykelförmån, och friskvårdsbidrag. Vi tillämpar även rökfri arbetstid. Då Göteborgs Stad har upphandlade avtal med rekryterings- och annonseringskanaler undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Göteborgs Stad

Placering

Göteborg