Jobbsafari är en del avschibsted logo

Finsktalande Senior Account Manager

Branschaktuellt · Stockholm · Ansök senast 29 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Branschaktuellt är ett snabbt växande mediehus med fokus på B2B. Sedan bolaget grundades 2011 har vi etablerats till en av de största aktörerna inom branschen. Vår ambition är att fortsätta växa de kommande åren och söker nu drivna säljare som vill vara med och utveckla Sveriges främsta Branschmagasin samt web. Som Senior Account Manager på Branschaktuellt får du möjligheten att jobba med en omtyckt och väletablerad produkt med enorm utvecklingsmöjlighet. Hos oss har du chansen att utvecklas som säljare och uppleva en resa till toppen. Du kommer att spela en betydande roll i verksamhetens vision. Företagets kontor ligger på Kungsholmen med bra kommunikationsmöjligheter.

Branschaktuellt söker en Finsktalande Senior Account Manager.

Tjänstebeskrivning:
Tjänsten är en heltidstjänst och innefattar ansvar för hela säljprocessen med försäljning via telefon samt kundmöten. Bearbetning sker mot nya samt i viss mån befintliga kunder. Du kommer vara ansvarig för en stor del av Branschaktuellts lansering mot den Finska marknaden vilket är ett mycket viktigt affärsområd feör bolaget. Du bygger upp en egen kundportfölj, med både nya och befintliga kunder där du utvecklar dina egna kundrelationer. Du arbetar mot en uppsatt budget på ditt affärsområde och får löpande understöd och coachning.

Rapportering sker direkt till Försäljningschef.

Du ska brinna för att göra affärer och älska att sälja. Vi värdesätter engagemang och god social kompetens men det absolut viktigaste är att du har ett driv utöver det vanliga och motiveras av att tjäna mycket pengar. Du har lätt att skapa goda relationer med nya och befintliga kunder. Du behöver ha ett högt engagemang som har förmågan att balansera kvalitet med kvantitet i dina kundsamtal.

Dessutom tror vi att du:
  • Är målinriktad och envis
  • Är professionell, lyhörd, nyfiken samt hög social kompetens
  • Trivs att jobba i ett högt tempo och mot deadlines
  • Är ödmjuk och prestigelös
Tidigare försäljningserfarenhet (mediaförsäljning) mot den Finska marknaden är ett plus, men inget krav.

Vi erbjuder fast lön, provision och bonus. Det finns mycket goda förtjänstmöjligheter utan lönetak och för rätt person finns det även goda utvecklingsmöjligheter. Vi sitter i ljusa och fräscha lokaler vid Lindhagensplan.

Tillträde omgående. För mer information om oss se www.branschaktuellt.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Branschaktuellt

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons