Finsktalande kundservicemedarbetare

Clas Ohlson Sverige · Leksand

·

Ansök senast 17 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Clas Ohlson söker nu en finsktalande medarbetare till vår kundservice på huvudkontoret i Insjön.

Clas Ohlson brinner för att förenkla livet i varje hem. Vi strävar efter att jobba lite smartare varje dag när vi hjälper kunder med lösningar som förenklar vardagen.

Vi erbjuder dig rum att växa och en fantastisk företagskultur där vi uppmuntrar dig till att vara dig själv. Clas Ohlson har hjälpt kunder i 100 år nu, och med din hjälp kommer vi att fortsätta förenkla livet i 100 år till.

Är du redo?

Som vår nya medarbetare på Clas Ohlsons kundservice blir din främsta uppgift att ge support till våra kunder via telefon och e-post. Tycker du om att hjälpa andra och har lätt för att se lösningen på vardagens praktiska små problem, då är detta rätt tjänst för dig.

Vem letar vi efter?

För att lyckas i denna roll krävs att du är en serviceinriktad och strukturerad person, som tycker om att hjälpa kunder med deras vardagsproblem och frågor. Vi ser gärna att du har ett intresse för teknik och relevant gymnasial utbildning. Du har gedigen erfarenhet av daglig kundkontakt och lätt för att ta kontakt med nya människor.

Då problemlösning hör till vardagen måste du vara mycket flexibel i ditt sätt att tänka och trivas med ett högt tempo. Vi vill även att du är en lagspelare som förstår betydelsen av samarbete och öppen kommunikation. För denna tjänst måste du ha god kunskap i de vanligaste Office programmen.

Då vi även ger support till våra kollegor och kunder i Norge och Finland ser vi gärna att du är finsktalande, samt behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Tjänsten är ett heltidsvikariat tom 31 december 2021 med start enligt överenskommelse. Placeringsort: Insjön

Bli en del av oss!

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Markus Busk Salo, chef för Eftermarknad & produktsupport, som du når på 0247-447 27 eller via e-post: markus.busk@clasohlson.se

Rekryteringen startas omgående och sker löpande, varför vi vill att du skickar in din ansökan med CV och personligt brev så snabbt som möjligt, dock senast 15:e februari 2021.

Mångfald & inkludering

Clas Ohlson brinner för att förenkla livet i varje hem, för alla typer av människor. Vi uppskattar, respekterar och värderar varandras skillnader och delar med oss av information och kunskap för att lära av varandra. Mångfald är för oss att vara en dynamisk organisation som uppmuntrar till olika idéer och perspektiv. Vi hoppas att du, med din personlighet och bakgrund, vill vara med på vår resa som ska ta oss framåt i ytterligare 100 år. En resa där vi gör det möjligt för alla att bidra med sin fulla potential i vår dagliga verksamhet.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Clas Ohlson Sverige

Placering

Leksand