Finsk-och Svensktalande Kundtjänstmedarbetare

Inrego · Täby

·

Ansök senast 21 dec. (22 dagar kvar)

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om rollen
Du kommer att jobba med kundtjänst för den nordiska marknaden men med fokus mot våra finska kunder. Du är den som kunder och våra säljare tar kontakt med när de behöver hjälp gällande frågor kring våra produkter, garantier och övriga orderärenden. Du ingår i ett team om 8 personer på avdelningen Kundcenter. I den här rollen sker närmaste samarbetet med kollegorna på avdelningen, våra säljare samt vår utleveransavdelning.

Arbetsuppgifter inkluderar främst:
  • Hantera ärenden från kunder främst via mail, chatt och telefon.
  • Svara på enklare frågor från både privat- och företagskunder samt från den interna säljavdelningen
Dig som vi letar efter
För att trivas i den här rollen är du en person som är social, hjälpsam och älskar att ge kunder bästa möjliga bemötande och service. Du är självgående, snabblärd och ser samarbete som en självklarhet i ditt dagliga arbete. Vi ser även att du är trygg med att agera efter dina egna beslut, noggrann och engagerad i ditt arbete. Vi tror att du har en god förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete. Du har ett intresse för datorer och deras funktioner och har framför allt också en nyfikenhet på att lära dig mer!

Kvalifikationer:
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift.
  • Flytande finska i tal och skrift.
  • Tidigare erfarenhet av att jobba med kundtjänst och telefonhantering
Meriterande:
  • Erfarenhet av att ha arbetat inom systemet Kundo.
Övrig information

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals-och intervjufasen.

Placering: Nyrenoverade lokaler med direkt närhet till Täby centrum och dess kommunikationsalternativ.

Omfattning: Heltid, tillsvidare (provanställning tillämpas)

Tillträde: Omgående enligt överenskommelse

Lön: Grundlön

Om oss
Inrego är ett företag med tydliga värderingar och en företagskultur som präglas av ständig utveckling, öppenhet och nytänkande. Vår mission är att göra världen bättre och vår vision är att på ett hållbart sätt ge alla människor tillgång till IT, för att kunna utveckla sig själv och sin omgivning.

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete och en arbetsplats med stark sammanhållning, högt i tak och goda utvecklingsmöjligheter.

Mer information om oss hittar du på vår hemsida.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Inrego

Placering

Täby