Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fingerfärdig operatör sökes

Skill · Mjölby · Ansök senast 28 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du kvalitetsmedveten och har en känsla för detaljer? Vi söker nu dig som har en god finmotorik och trivs i ett arbete där produktionen sker i renrumsmiljö.

Dina arbetsuppgifter

Som operatör hos vår kund i Mjölby arbetar du tillsammans med dina kollegor i renrum av olika storlekar. Arbetsuppgifterna varierar från finmontering och övervakning av maskiner till sortering, kvalitetssäkring samt packning av produkter. Det sker en viss rotation mellan dessa uppgifter och de olika renrummen. Då det är små och detaljerade produkter som tillverkas är arbetet pilligt och repetitivt. När du går hem för dagen kan du vara stolt över att du bidragit i framtagningen av produkter till branscher som räddar liv.

Arbetstiden är förlagd på antingen dag, kväll eller natt. Tjänsten är tillsättng omgående och du behöver finnas tillgänlig direkt för att vara aktuell för detta behov.

Din profil

För att trivas och passa i rollen som operatör bör du vara en ansvarstagande person med god inställning till arbete. Du inser vikten av att själv bidra med en positiv inställning för att främja ett gott arbetsklimat bland kollegorna. Du är noggrann i ditt sätt och trivs med pilliga och något monotona arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta i en miljö där hygien är oerhört viktigt för produktionen och ska därför ha förståelse för produktsäkerhet och vara noggrann i dina rutiner för att säkerställa produktens kvalité.

Då det finns särskilda hygienkrav är det inte tillåtet att bära smink, nagellack eller smycken i produktionen. Det är inte heller tillåtet att röka eller snusa under arbetstid.

Ansökningsförfarande

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mail men vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på Skill Johanna Palmgren, johanna.palmgren@skill.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Skill

Placering

Mjölby

Dela jobbannonsen

Anmäl annons