Jobbsafari är en del avschibsted logo

FinFast söker ny Fastighetsskötare

FinFast söker ny Fastighetsskötare

PerformIQ · Örebro · Ansök senast 30 maj (36 dagar kvar)

Heltid

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en driven och serviceinriktad person som gillar att ha många bollar i luften? Är du praktiskt lagd och vill ha ett varierande arbete med stort fokus på att leverera bästa möjliga service åt andra människor? Då kan tjänsten som Fastighetsskötare på FinFast vara rätt tjänst för dig!

BESKRIVNING AV ARBETSUPPGIFTER

FinFast söker en ny serviceinriktad Fastighetsskötare till sitt redan sammansvetsade team. Tjänsten innebär att du förvaltar fastigheter i vårt bestånd vilket bland annat innefattar uppgifter som:

* Sköta daglig tillsyn, rondering, drift och skötsel av fastigheter - invändigt som utvändigt
* Arbeta med underhåll och reparationer; både förebyggande och felavhjälpande
* Bidra i arbetet med underhållsplanering

Arbetsdagarna kan vara väldigt varierande med olika typer av uppdrag på agendan. Det finns ramar att utgå från men mycket spelutrymme lämnas åt dig där du på egen hand planerar upp dina dagar. Du har daglig kontakt med både hyresgäster och entreprenörer.

Personprofil
Då du blir FinFast’s ansikte utåt gentemot hyresgästerna så ser vi att du är mycket serviceinriktad, lyhörd och driven att hjälpa till där det behövs. Du är både en självständig problemlösare och en god lagspelare. Vi ser att du är flexibel och har lätt att lära dig nya saker. Att ha många bollar i luften och arbeta i ständig förändring är något som lockar dig.

Vidare är du är nyfiken, kreativ och prestigelös samt har ett bra ordningssinne då du kommer hantera olika uppdrag samtidigt. Du är initiativtagande och har ett öga för vad som behöver göras.

Vi söker dig med följande kompetenser och erfarenheter:
* Bakgrund inom bygg
* Erfarenhet av fastighetsskötsel på ett fastighetsförvaltande bolag ses som meriterande
* Kunskaper inom el/kyla/värme/ventilation är meriterande
* B-körkort
* Goda kunskaper i svenska

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 07:00 - 16:00, måndag - fredag
Plats: Örebro

Företagspresentation
FinFast bildades genom Örebro Läns Fastighetsägareförening inför bomässan 1992. Det nybildade bolaget lät uppföra nästan 200 lägenheter i den nya stadsdelen Ladugårdsängen. Ägare är idag Melins Fastighetsförvaltning AB tillsammans med Byggnadsfirman Lund AB med Melins som huvudägare.
Bolaget har under åren successivt utvecklats och blivit större. Finfast har idag 700 bostadslägenheter och 14 lokaler med en totalyta om 50 100 kvm. Vi är 9 anställda. Vårt gemensamma kontor finns i Ladugårdsängen. Läs gärna mer på vår hemsida: www.finfast.se.

Om PerformIQ
PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Alfred Domberg på 073-353 75 07. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

PerformIQ

Placering

Örebro

Dela jobbannonsen

Anmäl annons