Jobbsafari är en del avschibsted logo

Finansanalytiker till globalt teknikföretag!

Finansanalytiker till globalt teknikföretag!

Professionals Nord Rekrytering AB · Umeå · Ansök senast 31 maj

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Inledning:
För den här tjänsten krävs det att man har en analytisk förmåga, stort driv och är en stjärna på att hantera stora mängder data. Känner du igen dig? Sök då tjänsten redan idag!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för vår kunds räkning en Finansanalytiker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning och du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos kunden under ett vikariat som sträcker sig under 12 månader. Det finns chans till förlängning efter dessa månader.

Dina arbetstider kommer att vara 08-17 vardagar. Du kommer arbeta tätt tillsammans med ett härligt gäng om 4 personer, vilket ställer krav på god samarbetsförmåga.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kundens önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter
Kunden är ett auktoriserat kreditmarknadsbolag under tillsyn av Finansinspektionen vilket ställer höga krav på styrning, kontroll och rapportering av verksamheten. Som finansanalytiker upprättar du finansiell rapportering till Finansinspektionen och övriga myndigheter på månads-, kvartals- och årsbasis och kvalitetssäkrar löpande aktuella rapporteringsprocesser och analyser för myndighetsrapportering. Du bistår i arbetet att analysera och kommunicera myndighetsrapportering internt till styrelsen och verksamheten.

I rollen ingår också visst strategiskt arbete med omvärldsbevakning; att hålla sig uppdaterad inom aktuella lagar, rapporteringskrav samt redovisningsregler. Tillsammans med teamet bidrar du till att utveckla och förbättra processerna kring den regulatoriska rapporteringen.

Vi söker dig som
Har en civilekonomexamen eller motsvarande utbildning på universitetsnivå. Du har vana av arbetsuppgifter kopplade till numerisk analys och att hantera stora datamängder i Excel, gärna också Access. Vidare har du goda kunskaper i engelska och svenska, såväl tal som skrift.

Vi ser gärna att du har din bakgrund inom redovisningsområdet eller är insatt i relevanta lagar och regelverk. Du kanske har arbetslivserfarenhet från revisionsbyrå, bank, finansbolag eller liknande.

Dina personliga egenskaper värderar vi högt. Vi ser därför att du har ett starkt driv, trivs med att vara en del i ett mindre team och att gemensamt arbeta mot tydligt uppsatta mål, är strukturerad, organiserar och prioriterar aktiviteter effektivt och håller deadlines. Du är även van att hantera kontakter på olika nivåer i en organisation.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Moa Lindgren

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Professionals Nord Rekrytering AB

Placering

Umeå

Dela jobbannonsen

Anmäl annons