Jobbsafari är en del avschibsted logo

Financial Controller

Securitas Technology · Stockholm · Ansök senast 26 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om tjänsten
I rollen som Financial Controller kommer du tillsammans med Redovisningschef att leda och fördela arbetet inom redovisningsavdelningen. Du kommer att ansvara för att kvalitén på det avdelningen lämnar ifrån sig är av högsta kvalité, följa upp avvikelser och säkerställa att god redovisningssed, policys och principer följs.

Även bokslutsarbete (Månad, kvartal och år), löpande redovisning och projektredovisning ligger i rollen. Du ansvarar också tillsammans med redovisningschef för dialog med revisorer och andra externa leveranser som krävs.

Du leder och tar initiativ i förbättringsarbeten för att ständigt ta redovisningen framåt och kommer att delta i många olika typer av projekt.

Bolaget är inne i en spännande tid då Securitas uppköp av STANLEY Security precis gått igenom och Securitas Technology nu bildats. Framför sig har man ett spännande arbete för att optimera arbetssätt och flöden inom ekonomiprocesserna vilket du kommer att vara en viktig del av. Implementering av ett nytt ERP-system ligger också i planerna för framtiden.

Din roll innefattar bland annat:
  • Leda och fördela arbetet på redovisningsavdelningen tillsammans med redovisningschef
  • Ansvara för att kvalité inom ekonomiarbetet
  • Delaktig i rapportering
  • Delaktig i revisioner
  • Löpande redovisning
  • Intäktshantering
  • Driva och utveckla förbättringsarbete inom ekonomienheten
Om dig
Vi söker dig med erfarenhet från redovisning eller revision med en hög förståelse för ekonomiflöden och processer. Du är bokslutssjälvständig enligt K3 och har erfarenhet av momsredovisning och inkomstdeklarationer. Du har tidigare jobbat med förbättringsarbete och är duktig inom ekonomisystem. Erfarenhet av projektredovisning är meriterande. Vidare är du analytiskt lagd och van vid att jobba med stora datamängder.

Du har en relevant ekonomiutbildning från högskola eller universitet, gärna inom redovisning, alternativt motsvarande kompetens från tidigare arbetslivserfarenhet. Rollen kräver mycket god svenska och engelska, både muntligt och i skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker någon som trivs med att jobba i ett högt tempo, gillar att ta egna initiativ och lyfta egna förbättringsförslag. Du är driven, nyfiken och en lagspelare som inte är rädd att hugga i där det behövs. Kvalité är viktigt för dig och du är en person som trivs med många kontaktytor.

Om tjänsten
Tjänsten som Financial Controller hos Securitas Technology är en heltidstjänst med start så snart som möjligt. Du kommer att utgå från kontoret på Kungsholmen men har möjlighet att jobba 50% på distans. Anställningen kräver att du klarar en säkerhetsprövning.

Om Securitas Technology
STANLEY Security, numera Securitas Technology och en del av Securitas, är en global leverantör av integrerade lösningar och tjänster för säkerhet, hälsa och trygghet. STANLEY Security är en pålitligleverantör av innovativ SaaS-teknik världen över, sömlös installation och integration, tillförlitligt underhåll, övervakning dygnet runt och insiktsfulla analyser. Vi styrs av vår vision att bygga säkrare, hälsosammare och effektivare miljöer för alla.

Vårt team av kunniga experter brinner för att, med sitt säkerhetskunnande, bidra till våra kunders framgång. Med fler än 200 kontor globalt, varav cirka 30 kontor i Sverige, har vi ett världsomspännande nätverk av partners och finns alltid nära. I Sverige hittar du oss från Boden i norr till Ystad i söder.

Vi omformar säkerhetsbranschen för att skapa nya möjligheter, i dag och i framtiden. Vi minimerar påverkan av, samt risk och kostnader för, oönskade avbrott i affärerna på grund av exempelvis brand och inbrott. På så sätt ser vi till att våra kunder har en konkurrensfördel när deras affärer inte riskerar onödiga avbrott i kundupplevelsen.

Har vi väckt ditt intresse?
I den här rekryteringen samarbetar Securitas Technology med EQonomy/Wise Professionals. Du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på eqonomy.se och du får då svara på några korta frågor. Vi värnar om din integritet och behandlar allas personuppgifter enligt GDPR förordningen därför kan vi inte ta emot din ansökan via mail hur gärna vi än vill.

Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. Vi jobbar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jonatan Lundberg via jonatan.lundberg@eqonomy.se.

Varmt välkommen att söka!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Securitas Technology

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons