Jobbsafari är en del avschibsted logo

Financial Controller

SJR · Malmö · Ansök senast 15 aug.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Caldic strävar efter att vara ledande inom distribution till den globala Livsmedels- och kemiindustrin, med fokus på kundernas framgång genom och att vara en inspirerande partner som bidrar med innovativa produkter, tjänster och lösningar. Med vårt huvudkontor i Nederländerna och fler än 22 verksamma företag runt om i världen råder det ingen tvekan om att Caldic är ett globalt företag. Vi tror emellertid att vi tjänar våra kunder bäst med en decentraliserad organisation som ger våra lokala aktörer möjlighet att agera på lokala behov och skapa starka partnerband med våra kunder och leverantörer.

Caldic erbjuder nu en spännande tjänst för dig som vill ta ansvar för helheten av boksluts- och rapporteringsprocessen och vara högst delaktig i utveckling och förbättring av processer och rutiner för en kvalitativ och effektiv leverans. Tjänsten som Financial Controller rapporterar till CFO med placering i Malmö.

Arbetsbeskrivning

Som Financial Controller på Caldic kommer du att arbeta med att sammanställa, rapportera och analysera finansiell information och omsätta den i värdeskapande slutsatser och rekommendationer. Det kommer att vara en bred och varierande roll med mycket interna kontakter där du aktivt kommer att bidra till utveckling av lönsamheten och företaget. Ekonomifunktionen i Malmö hanterar all redovisning, rapportering och uppföljning för sju bolag i Norden.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Rapportering och bokslutsarbete (månads-, kvartals-, årsbokslut)
  • Årsredovisning
  • Budget och prognosarbete
  • Kostnadsuppföljning och lönsamhetsanalyser
  • Ägande av revisionsprocess och löpande granskningar
  • Utveckling och effektivisering av processer och rutiner
Lämplig bakgrund

Vi tror att du är civilekonom eller motsvarande och att du har 3-5 års relevant erfarenhet av arbete med redovisning och controlling. Du har god förståelse av redovisning och erfarenhet av rapportering, bokslutsarbete och analys. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är en förutsättning. Du har stort systemintresse och riktigt goda kunskaper i Excel.

Dina egenskaper
Dina färdigheter och personliga egenskaper är viktiga. Vi ser att du drivs och trivs med att ta ägarskap och att arbeta under eget ansvar, att du har ett starkt självledarskap med förmåga att strukturera, planera och prioritera. Du har hög analytisk förmåga och ett initiativ till utveckling och förbättring. Du trivs i laget och att kommunicera och skapa förtroende i din omgivning. Din nyfikenhet och driv mot personlig utveckling är också egenskaper som kommer att bli uppskattade hos Caldic.

Ansökan
I rekryteringen samarbetar Caldic med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Hjort på 0708-203479. Vi intervjuar löpande så avvakta inte med din ansökan.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy https://sjr.se/gdpr/integritet...

Titel: Financial Controller

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SJR

Placering

Malmö

Dela jobbannonsen

Anmäl annons