Jobbsafari är en del avschibsted logo

Financial Controller

Toyota Material Handling · Mjölby · Ansök senast 7 dec.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Till ekonomiavdelningen på Toyota Material Handling Manufacturing Sweden AB söker vi en driven och serviceinriktad Financial controller med goda redovisningskunskaper. Vi erbjuder en varierad, flexibel och utmanande roll som ger dig stora chanser till både personlig och professionell utveckling. Vi ingår i Toyota Industries Corporation i Japan och levererar materialhanteringslösningar till hela världen.

Som Financial Controller på Toyota kommer du att arbeta med:
  • Månads-, kvartals- och årsbokslut samt rapportering till moderbolaget
  • Löpande kontoavstämningar
  • Analyser, utredningar och uppföljningar
  • Redovisningsfrågor
  • Anläggningsregister och investeringsuppföljningar
Som Financial controller på Toyota Material Handling Manufacturing Sweden kommer du att arbeta i en bred roll. Tjänsten innefattar en variation av arbetsuppgifter som bokslut och rapportering, investeringsprocess, uppföljningar och analyser samt spännande och utmanande redovisningsfrågor. Som Financial Controller kommer du dessutom att vara med och utveckla, implementera och kvalitetssäkra både nya och befintliga rutiner och processer.

Du kommer ingå i gruppen för Financial Control som består av totalt 8 medarbetare. I rollen samarbetar du med medarbetare på avdelningen och kollegor från andra delar av organisationen. Du kommer ha löpande kontakt med koncernstab och systerbolag inom koncernen.

Du som drivs av att jobba med tydliga deadlines och motiveras av att bidra till företagets mål har goda förutsättningar att lyckas i denna roll.

Vilka är Toyota Material Handling?

På vår site i Mjölby arbetar 3000 medarbetare med materialhantering från utvecklingskoncept till producerat fordon. Vår produktrange går från trotjänare som manuella handtruckar till autonoma självkörande fordon på 1,5 ton och inovativa energilösningar. Hos oss står medarbetaren i fokus och våra medarbetare beskriver oss som ett vänskapligt bolag med fokus på personlig utveckling, personligt ansvar och hälsa.

Hållbar arbetsgivare

På Toyota eftersträvar vi att vara en hållbar arbetsgivare genom vårt framstående miljöarbete och vår personalpolitik. Vi har i dagsläget bland annat en koldioxidneutral produktion och en KRAV-märkt personalrestaurang. Vidare erbjuder vi vår personal goda träningsmöjligheter genom gruppträning åtta gånger per vecka och ett nyrenoverat gym.

Pendling

Vi har goda pendlingsmöjligheter med pendeltåg och bil från de flesta städerna i Östergötland, 30 minuter från Linköping och 20 minuter från Motala. Vi erbjuder gratis parkering inom 5 minuter från din arbetsplats med fri tillgång till motorvärmare.

Till tjänsten som Financial Controller söker vi dig som har/är
  • Civilekonom eller motsvarande med inriktning mot redovisning
  • 1-2 års arbetslivserfarenhet från liknande arbete
  • Flytande i svenska och engelska, tal och skrift
  • Driven, kvalitetsmedveten och noggrann
  • Höga ambitioner att göra ditt bästa och gillar att arbeta i högt tempo
  • Kunskap i systemen Enterprise One och Cognos Controller är meriterande
Din ansökan

Låter det intressant? Ansök i så fall innan 14/12. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag.

Kontakta gärna våra medarbetare för mer information
  • Julia Rosén, Financial Control Manager, 0142-865 71
  • Sofia Gustavsson, HR Business Partner, 0142-863 33
Instagram: ToyotaMHsweden
Linkedin: Toyota Material Handling Manufacturering Sweden AB
Youtube: Toyota Material Handling

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Toyota Material Handling

Placering

Mjölby

Dela jobbannonsen

Anmäl annons