Jobbsafari är en del avschibsted logo

Financial Controller till internationellt tillväxtbolag, Göteborg

Financial Controller till internationellt tillväxtbolag, Göteborg

Meritmind AB · Göteborg · Ansök senast 27 aug.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Brinner du för redovisning och analys? Är du redo att anta en ny utmaning och lockas du av att arbeta i ett internationellt bolag i tillväxt? Missa då inte denna spännande möjlighet! Vi söker nu, för kunds räkning, en Financial Controller för ett uppdrag till internationellt tillväxtbolag i Göteborg.

Uppdraget, som är på heltid, beräknas starta så snart som möjligt och löper ca 4-6 månader fram. Efter uppdragets slut finns goda möjligheter till fortsättning inom bolaget.

Som Financial Controller tillhör du ett större team där dina kontaktytor spänner över hela organisationen. Dina primära arbetsuppgifter är aktiviteter kopplade till månadsrapportering, KPI-uppföljning och ad-hoc analyser. Du kommer också att vara delaktig i att utveckla och effektivisera processer och rutiner.

För att lyckas i uppdraget ser vi att du är en lösningsorienterad, prestigelös person som gillar att ha många bollar i luften. Du lockas av att arbeta i ett stort, internationellt bolag och att arbeta i en dynamisk miljö.

Vi ser att du har relevant eftergymnasial utbildning samt 3-5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser också att du har mycket goda kunskaper i engelska.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt, då vi arbetar med löpande urval.

Vill du veta mer om uppdraget eller om hur det är att vara konsult hos Meritmind är du välkommen att kontakta konsultchef Olivia Engberg på tel 0765-112925.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bla att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process. Vid alla våra konsulttillsättningar görs en bakgrundskontroll. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Sökord; finance manager, "financial controller", controller, "business controller", revision, ekonomichef, ekonomiansvarig, redovisningschef, redovisningsansvarig, ekonom, redovisningsekonom, "Finance manager", ekonomichef, ekonom

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Meritmind AB

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons