Jobbsafari är en del avschibsted logo

Financial Controller som vill ta nästa steg i karriären!

Financial Controller som vill ta nästa steg i karriären!

Visma · Stockholm · Ansök senast 31 dec.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om Visma Enterprise

Visma Enterprise AB ingår i en av Europas största IT-koncern och levererar marknadsledande som effektiviserar verksamheter runt om i Sverige. På våra 12 kontor arbetar ca 300 anställda och våra lösningar producerar fler än en miljon lönespecifikationer varje månad. Nu söker vi dig som vill utöka vårt redan roliga och högkompetenta team med just det du brinner för!

Om rollen

I rollen som Financial Controller kommer du att ha ett helhetsansvar för redovisning och rapportering i ett av våra Visma-bolag. Du kommer och att vara systemadministratör för vårt affärssystem och ingå i ett team med 6 st kollegor och din placeringsort är antingen Ängelholm, Växjö eller Stockholm.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Redovisning, rapportering och avstämning
  • Leverantörs- och kundreskontra
  • Fakturering, in- och utbetalningar
  • Redovisning av skatter och moms
  • Utveckling av interna processer inom området och i systemen
Vem söker vi?

Vi söker dig som har tidigare arbetat med redovisning och som brinner för ekonomi/controlling och IT. För att passa i rollen ser vi gärna att du är noggrann, självständig och framåtsträvande. Vi tror att du har en god numerisk analytisk förmåga samt god samarbetsförmåga. Det är viktigt att du trivs med ett självständigt och omväxlande arbete. Vidare är du en initiativrik och ansvarstagande person som bidrar till gruppen med ett positivt förhållningssätt och stort engagemang.

Vi tror att du har examen från ekonomistudier på yrkeshögskole-/högskole-/universitetsnivå eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt.

Vi söker dig som uppfyller följande kvalifikationer:
  • Några års yrkeserfarenhet från likvärdiga arbetsuppgifter inom ekonomi
  • Erfarenhet av arbete med IT-system inom ekonomi.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • Goda kunskaper i Google sheet eller Excel.
Vad erbjuder vi?

Hos oss jobbar du i en av Europas ledande IT-koncerner som kännetecknas av stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Vi är stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare och vi tror att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet samt flexibilitet.

Vi erbjuder dig en flexibel och balanserad arbetsmiljö med vår hybridmodell, där du tillåts arbeta både hemifrån och från kontoret. Vi vill att du ska växa och briljera med dina prestationer och ger dig verktygen för att lyckas. Slutligen erbjuder vi självklart även konkurrenskraftiga villkor och förmåner för dig som medarbetare.

Team Manager

Hej! Mitt namn är Per Backman och jag är chef för vårt team inom Financial control. Vi sköter redovisning och rapportering för fyra olika Visma-bolag idag. Vår leverans av detta är centralt i vårt arbete, som vi alltid ser till att sköta på bästa möjliga sätt. Jag tycker även det är viktigt att ha kul på jobbet och att alla får ta plats och uttrycka sina åsikter. I mitt team jobbar ett härligt gäng med olika kompetenser och erfarenheter. Jag söker efter dig som gillar ett omväxlande arbete och som vill utveckla såväl dig själv som vår leverans. Du har hög arbetsmoral, stort engagemang och gärna glimten i ögat. Har du några frågor kopplat till tjänsten får du gärna höra av dig till mig. Jag ser fram emot din ansökan!

Ansökan

Du söker tjänsten via länken. Vi kommer att påbörja urval och kalla till intervjuer allt eftersom ansökningar kommer in. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 12 december 2022.

Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Per Backman, Manager Financial control

per.backman@visma.com
+46 101 411 502

This is Visma: Make progress happen

Läs mer om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy-statement/

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Visma

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons