Jobbsafari är en del avschibsted logo

Finance Business Partner till Kantar

Finance Business Partner till Kantar

Kantar ny · Stockholm · Ansök senast 31 mars

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Kantar är världens ledande data-, insikts – och konsultföretag. Här får du möjlighet att arbeta i ett bolag med djup expertis och engagerade människor som brinner för att generera insikter till sina uppdragsgivare.

Rollen som Finance Business Partner för Sverige och Finland är en integrerad del av Kantars finansteam och rollen kommer att arbeta med att stötta ledning och chefer med uppföljning och analys för rätt beslutsfattande kring affärerna. Du har förmåga att snabbt skapa dig en förståelse för vad det är som driver affären och på ett förtroendeingivande sätt kommunicera förslag till utveckling för att uppnå bästa lönsamhet. Det är också bra om du har tidigare erfarenhet av den globala matrisorganisationens utmaningar och möjligheter.

Kantar går bortom det uppenbara och använder intelligens, passion och kreativitet för att inspirera till nytänkande och forma världen vi lever i. Här kan du få en karriär som är utöver det vanliga!

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
* Ansvar för Insights verksamhet i Sverige och Finland
* Analys och uppföljning av resultat och nyckeltal
* Beslutsunderlag/Business case
* Ansvar, utveckling och analys av budget, prognoser och affärsplaner
* Kontinuerligt utveckla viktiga KPIer och utveckla rapporteringen
* Agera beslutsstöd och support till verksamheten i diverse affärsmässiga och finansiella frågor
* Säkerställa kommersiella element i kundavtal
* Ledningsgruppsarbete
* Tjänsten är baserad i Stockholm, men resor till framför allt Helsingfors krävs

Kvalifikationer och erfarenhet:
Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi och en gedigen erfarenhet av att framgångsrikt stöttat en affärsverksamhet på ett större internationellt bolag, gärna affärsinriktat. Som person är du analytisk och har en god logisk förmåga. Du har troligtvis erfarenhet från arbete i en matrisorganisation och vet vad det innebär. Vi ser också gärna att du har tidigare erfarenhet av ledarskap. Tjänsten kräver goda kunskaper i Excel, PPT och gärna något BI-verktyg. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Personliga egenskaper:
Här trivs du som är driven och affärsinriktad samt har en tydlig vilja att stötta verksamheten och vågar utmana. Då du kommer att ha många kontaktytor i organisationen är det också viktigt att kunna kommunicera på ett tydligt och pedagogiskt sätt. Det kommer att ställas krav på ett självgående och flexibelt arbetssätt och att du trivs med att arbeta i en organisation med högt tempo. Du är van att agera som bollplank till beslutsfattare och är trygg i din roll.

Om Kantar:
* Kantars svenska verksamhet är uppdelad i två divisioner: Insights och Media, vilka från 1 februari 2023 även är separata juridiska enheter.
* Cirka 110 anställda i Insights-verksamhet i Sverige
* Kontor i Stockholm och Göteborg
* Kantars finska Insights verksamhet är cirka 30 anställda och har sitt kontor i Helsingfors

Placeringsort: Stockholm

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kantar ny

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons