Jobbsafari är en del avschibsted logo

Finance Business Controller till Pfizer

Finance Business Controller till Pfizer

Randstad · Strängnäs · Ansök senast 20 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

 
Nu söker vi en controller till vår attraktiva kund Pfizer i Strängnäs! Har du minst 3 års erfarenhet som controller med dig i bagaget och en civilekonomexamen? Skulle du vilja beskriva dig som öppen, trygg och hjälpsam? Ansök tjänsten som controller, redan idag! 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. 

Ansvarsområden


Dina arbetsuppgifter som controller: 

  • Hantera och ge stöd i fabriksintäkter och kostnadsrapportering där du säkerställer kontroll, noggrannhet och snabb leverans av siffror, analyser och kommentarer. 
  • Se till att intern samt extern rapportering för site Strängnäs är färdigställda och klara i tid liksom stödja verksamheten att uppnå de finansiella målen.
  • Ge stöd i arbetat av månads-, kvartals- och årsredovisning, förbättringsarbete kring Business Finance-funktionens processer, standarder och system och ad hoc uppgifter som uppstår i funktionen.
  • Kontakt med avdelningschefer på plats där du diskuterar och utmanar finansiellt tänk och konsekvenser.


Arbetstider

 
Omfattning: Heltid med långsiktig tanke och övertag av kund 

Kvalifikationer

 
Här behöver du: 

  • Minst 3 års erfarenhet som controller.
  • Civilekonomexamen.
  • Systemvana och goda färdigheter i Excel.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska.
Vi ser det som starkt meriterande om du har erfarenhet inom produktionsekonomi och arbetat med SAP. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett öppet förhållningssätt, trivs i att arbeta i team samtidigt som du också är driven och självständig i ditt arbete. Är du vidare trygg i controller-rollen och har en förmåga att ge stöd på ett pedagogiskt sätt? Då tror vi du kommer bli en uppskattad kollega här! Välkommen in med din ansökan.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Erfarenhet

Minst 3 års erfarenhet av liknande arbete

Ansökan

 
2020-12-20 urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 

För information: Åsa Malmqvist, asa.malmqvist@randstad.se 

Om företaget

 Här välkomnas du till Pfizer – ett av världens största läkemedelsföretag. Pfizer bedriver forskning och tillverkning av läkemedel för att hjälpa människor till ett friskare och längre liv 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Strängnäs

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons