Jobbsafari är en del avschibsted logo

Field Sales Specialist Nestle Sweden - Växjö

Field Sales Specialist Nestle Sweden - Växjö

NESTLÉ SVERIGE AKTIEBOLAG · Helsingborg · Ansök senast 1 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du ett passionerat intresse för försäljning? Vill du utvecklas i en spännande internationell miljö i en tjänst med stor frihet under ansvar och många stimulerande utmaningar? Är du bosatt inom Växjöområdet? Då kan tjänsten som Säljare hos oss på Nestlé Sverige vara något för dig.

Nestlé är ett framgångsrikt och stabilt företag med stora utvecklingsmöjligheter och fokus på våra medarbetares work-life balance.

Vi erbjuder

En intressant tjänst för dig som vill bygga relationer och skapa resultat tillsammans med våra kunder och med våra kategorier kaffe, flingor, konfektyr och vätskeersättning.

Att i butik, och internt, tillsammans jobba för att fortsätta utveckla våra starka varumärken Zoégas, Nescafé, After Eight, KitKat, Resorb, Nesquik och många fler.

Som Säljare på Nestlé Sverige, blir du en del av vårt team på region syd som består av 11 personer. Du rapporterar till en Regional Field Sales Manager.

Vi erbjuder dig ett fartfyllt, roligt och utvecklande arbete där du blir en del av ett vinnande team. Du får ett stort kontaktnät externt med kunder och internt med kolleger på Nestlé. I rollen arbetar du på fältet i sydöstra Småland, Öland och östra Blekinge. Vi tror att du är bosatt inom Växjöområdet.

Arbetet innebär

• Att i butik, sälja in, utveckla och ansvara för försäljningen inom kategorier där våra varumärken representeras.

• Stort fokus på eget ansvar och utveckling med motiverade och engagerade kollegor.

• Utnyttja resurser och vår ”verktygslåda” på ett affärsmässigt sätt i butik.

• Hantering av ett stort kontaktnät externt med kunder och internt på Nestlé.

• Samarbete, att dela idéer med varandra och att ha roligt tillsammans varje dag. Ibland kan arbetet vara hektiskt, men vi garanterar att det aldrig blir tråkigt!

Effektivt planera för att nå mål efter de prioriteringar och förutsättningar som finns.

Dina utmaningar

Som Säljare driver du försäljningen mot överenskomna, uppsatta mål. Vi ger dig förutsättning att lyckas med full support med coachning, utbildning och närvarande ledarskap.

Dina erfarenheter och kvalifikationer

Du har några års erfarenhet av försäljning i butik på dagligvaruhandeln. Vi tror att du har en utbildning inom försäljning och marknad eller liknande, som minst motsvarar gymnasieutbildning.

Vi tror att du är bra på och trivs med att hålla i muntliga presentationer. Koncernspråket är engelska, så du behärskar såväl engelska som svenska. Vi utgår från att du behärskar MS Office alla delar.

Dina egenskaper

Till rollen söker vi dig som har stor en passion för försäljning och mötet med människor samt drivs av att överträffa högt ställda förväntningar från kunder. Du uppskattar självständigt arbete med stor frihet, stort eget ansvar och med krav på goda resultat. Det innebär att du måste vara driven och ta initiativ, vara självgående i hög utsträckning, handlingskraftig, ansvarstagande, proaktiv och engagerad i dina uppgifter, uppdrag och i dina kunder.

Du är utåtriktad, positiv och ödmjuk. Du skapar, utvecklar och bibehåller relationer och förtroenden, externt med kunder och internt samt har lätt för att samarbeta.

Du kan med lätthet lyssna av, analysera och förstå vad kunden behöver och kommunicerar tydligt, klart och förtroendeingivande. Du för en effektiv och övertygande argumentation när så krävs och har förmågan att påverka.

Du tar engagerat ansvar för att driva processen i samverkan med kunder och kollegor för att uppnå resultat.

Är du intresserad?

Välkommen med din ansökan senast den 1 februari. Vi beaktar endast ansökningar via vårt rekryteringssystem online. Vid frågor om tjänsten kontakta Regional Sales Manager Henrik Brauer, +46 70-371 93 22.

Vill Du veta mer om Nestlé?

Följ oss på LinkedIn om du vill ha mer information om nya tjänster och våra värderingar. Följ oss på Instagram om du vill veta mer om vår företagskultur och för att se hur det är att arbeta på Nestlé.

Vi ser fram emot att höra av dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

NESTLÉ SVERIGE AKTIEBOLAG

Placering

Helsingborg

Kontaktperson

Nestlé Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons