Jobbsafari är en del avschibsted logo

Field Sales Installer i Borås

Sector Alarm AB · Borås · Ansök senast 28 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du vara mindre beroende av andra på jobbet? Hos oss sitter du i förarsätet!

Drivs du av kundbemötande? Vill du utveckla ditt tekniska intresse? Är du den som alltid fått dra det tyngsta lasset i grupp projekten? Jobbsökandet slutar här!
Vi på Sector Alarm växer och söker nu fler drivna säljare till vårt team i tjänsten som Field Sales Installer. När vi frågade Hugo, en av våra toppsäljare, varför han skulle rekommendera andra att söka tjänsten svarade han såhär:

" Det är ett jättebra karriärsteg för mig. Att kunna jobba med ansvar under frihet och framförallt också ha en stabil grundlön där du har möjlighet att tjäna riktigt, riktigt mycket pengar."

Vad kan vi erbjuda dig? Du får en gedigen introduktion och kontinuerlig utbildning inom försäljning för att få bästa möjliga förutsättningar att lyckas. Du får även utbildning om våra larmsystem samt hur de installeras.

På Sector Alarm har vi en stark företagskultur och vi gillar att göra saker tillsammans. Vi känner stor arbetsglädje och delar kunskap och lärdomar med varandra. Vi erbjuder dig en trygg anställning med kollektivavtal, fast grundlön och kontinuerlig coachning för att du ska nå bästa möjliga resultat – resten är upp till dig!

Vad gör en Field Sales Installer? Du börjar din arbetsdag hemifrån och med din fullt utrustade tjänstebil tar du dig runt ute på fält till potentiella kunder och erbjuder ett kundmöte, vilket sedan genomförs hemma hos kund. Därefter återkommer du till kunden för att installera larmet. Arbetstiderna är förlagda måndag - fredag, 12:00-21:00.

Våra grundkrav:
  • Du är flytande i svenska i både tal och skrift
  • Du har B-körkort för manuell växellåda
  • Du är prickfri i belastningsregistret hos polisen

Vem söker vi? Erfarenhet inom försäljning är meriterande men vi tror på att rätt attityd, en vilja av stål och ett genuint intresse för försäljning beskriver dig. Att mätas och jobba mot uppsatta mål utgör en stor del av tjänsten och är någonting du trivs med. Du har ett tekniskt intresse och vill gärna utveckla dina kunskaper inom säkerhetsbranschen.

Ansökan Vi rekryterar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi tar inte emot ansökningar via mail, men vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Malin Forser, 0738 61 94 10 / malin.forser@sectoralarm.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sector Alarm AB

Placering

Borås

Kontaktperson

hanna_parsson

031-809530

Dela jobbannonsen

Anmäl annons