Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fibertekniker

Boost Technical Power, Kista · Stockholm · Ansök senast 14 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om tjänsten

För kunds räkning söker vi nu en erfaren fibertekniker.

Detta är ett företag som kommer erbjuda många varierande arbetsuppgifter som fibersvetsning, fiberblåsning, kabeldragning, tekniska installationer, mätning, felsökning mm.

Tjänsten är en visstidsanställning på heltid med goda möjligheter att du efter en period som anställd via Boost, får erbjudande att gå över till anställning direkt hos kunden. Tillträde enligt överenskommelse.

Om dig

Vi söker dig med relevant yrkesutbildning och vana av kabel eller installationsarbete. Du skall vara självgående som fibertekniker och utföra snygga jobb som du är stolt över. Då du kommer åka mellan kunder måste du ha B-körkort.

Vi ser också att du är lösningsorienterad, har god samarbetsförmåga och tycker om att jobba mot uppsatta mål.

Ansökan

Skicka CV och personligt brev till oss där du talar om varför just du passar för denna tjänst till: jobb.stockholm@btp.se. Vi arbetar löpande med urval så skicka din ansökan så fort som möjligt. Ange referens: Fibertekniker

Om oss

Boost Technical Power är specialister på att bemanna och rekrytera till installationsbranschen. Vi arbetare rikstäckande och utgår från Stockholm, Malmö, Göteborg och Norrköping. Vi har kollektivavtal med Elektrikerna (SEF) och med Unionen. Vi är ett bra team, har alltid schyssta anställningsvillkor och jobbar med bra och reko kunder.

Genom att skicka in dina handlingar till oss på Boost Technical Power – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.boosttp.se

Kontakt

Janina Stålander, Konsultchef

0737-412000

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Boost Technical Power, Kista

Placering

Stockholm

Kontaktperson

BTP Sthlm AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons