Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fibertekniker inom Fiber & Teknik, Kungsbacka, Varberg, Falkenberg

Fibertekniker inom Fiber & Teknik, Kungsbacka, Varberg, Falkenberg

Granitor Electro · Varberg · Ansök senast 5 nov.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.Om jobbet:

Som fibertekniker arbetar du nära våra projektledare, projektörer och övriga tekniker på avdelningen. Tillsammans arbetar vi med våra uppdrag inom fiberutbyggnad och nyproduktion, stort som smått. Rollen som fibertekniker är bred och du kommer arbeta med alla förekommande arbeten i både fiber- och data-nät så som drift och underhåll, på både den passiva delen samt den aktiva. Ny- och ombyggnationer, fiberblåsningar och slutmätningar. Ibland arbetar du självständigt men som oftast i lag tillsammans andra. För att ge rätt förutsättningar att lyckas i alla våra uppdrag strävar vi alltid efter rätt start, rätt genomförande och rätt avslut. Din anställning som fibertekniker innebär resor inom Halland.

Om dig:

Som person är du social och gillar att jobba tillsammans med andra. Du är van, och trivs med, att ha många kontaktytor där du också ger service och support utifrån din kompetens inom fiberområdet. Du gillar högt tempo och har en god prioriteringsförmåga och är kvalitetsmedveten. Vi söker dig som har något års erfarenhet av fiberutbyggnad och kanske har du erfarenhet att arbetsleda.

I rollen som fibertekniker behöver du:
  • Gymnasieutbildning eller motsvarande utbildning inom el-, tele-, fiber-teknik.
  • Minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet av fiberinstallation.
  • Ha viljan och intresset att lära sig nya system och lösningar.
  • B-körkort är ett krav.
Det är meriterande om du har certifikat inom Robust Fibers områden. Yrkesvana och felsökning inom kommunikationsnät (Cat-nät och fiber), arbetat inom väg och järnvägsområden, inmätning GNSS/GPS, BE-kort.

Din anställning hos oss:

Hos oss på Granitor Electro får du förutom engagerade kollegor även förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi jobbar för en bra arbetsmiljö och ett fritt arbete med eget ansvar i varierande uppdrag, personlig utveckling, fortbildning och karriär. Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring. Möjlighet till förmånliga drivmedelsavtal och tillgång till semesterstugor är en del av våra personalförmåner. På Granitor sätter vi våra medarbetare i centrum! Välkommen med din ansökan redan idag!
Granitor Electro är ett av landets ledande företag inom elinstallation. Granitor Electro-gruppen ingår i Midroc Europe som är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4400 medarbetare och under 2020 omsatte vi 11 miljarder kronor.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Granitor Electro

Placering

Varberg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons