Fibertekniker - Blekinge

Boost Technical Power · Karlshamn

·

Ansök senast 31 okt. (1 dag kvar)

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Fibertekniker - Blekinge i din ansökan

Om jobbet

För kunds räkning söker nu Boost Technical Power en Fibertekniker för arbete i Blekinge.


Om tjänsten

Du kommer i första hand bygga fastighetsnät men arbetsuppgifterna kan variera med arbete där du utför arbetsuppgifter som fastighetsinstallation, fibersvetsning, kabeldragning, tekniska installationer, mätning, felsökning mm.

Tjänsten är en visstidsanställning på heltid med möjlighet att du efter en period som anställd via Boost, får erbjudande att gå över till anställning direkt hos kunden. Tillträde: Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.


Om dig

Vi söker dig med relevant yrkesutbildning eller vana av kabel- och installationsarbete med fiber och koppar. Du har ett brinnande intresse för tekniken och en stor vilja av att lära dig. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Du gillar att träffa människor och har en god känsla för service och kundkontakt.

· Erfarenhet som fibertekniker, certifiering är meriterande

· God social förmåga för arbete i team och kundkontakter

· Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

· Körkort B


Ansökan

Skicka ditt CV och personligt brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till: jobb.gbg@btp.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så fort som möjligt. Vid ansökan var god ange referens: Fibertekniker - Blekinge


Om oss

Boost är ett tjänsteföretag som verkar inom sektorerna fastighetsnät, kommunikation, säkerhetsteknik och elinstallationer. Inom Boost kör vi med schyssta anställningsvillkor och kollektivavtal. Vår verksamhet finns där du finns oavsett geografi.


Kontakt Konsultchef

Veronica Bäckström

veronica@btp.se

070-744 27 52

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Boost Technical Power

Placering

Karlshamn

Kontaktperson

Btp Sweden AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Fibertekniker - Blekinge i din ansökan