Jobbsafari är en del avschibsted logo

Feriearbete på Sportringen Outlet Långflon

Feriearbete på Sportringen Outlet Långflon

Långflon Sport & Vildmark AB · Torsby · Ansök senast 1 maj (12 dagar kvar)

Heltid · Säsongsjobb

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Feriearbete 2024 i din ansökan

Vi söker nu efter driftiga, engagerade och positiva medarbetare för sommaren med ett gott öga för service och ett brinnande intresse för mötet med kunden. Är säsongen slut i Sälen eller Trysil och du vill mellanlanda hos oss? Sök vetja!


Som butikssäljare hos oss arbetar du säljfokuserat och håller en hög professionell nivå. Vi finns till för våra kunder, är lyhörda och inspirerar till köp. Ditt fokus ligger på att ta hand om våra kunder men en naturlig och viktig del i arbetet är också att hålla vår butik mycket attraktiv så att kunden kan få ett positivt och inspirerande intryck.


VAD FÖRVÄNTAR VI OSS AV DIG?

Vi tror att du har erfarenhet från butiksarbete, du har god produktkunskap samt ett stort intresse för produkterna som ingår i butikens sortiment. Framförallt har du en god känsla för service och nöjda kunder och ser en potentiell kund i varje besökare. Vi förväntar oss att du är med och skapar en god stämning på arbetet och genom ditt engagemang inspirerar övriga butiksmedarbetare till att driva försäljningen framåt.

VEM TRIVS HOS OSS?

För att trivas hos oss bör du vara en positiv person som ser möjligheter, gillar att ta dig an utmaningar och har kunden i centrum. Du kan arbeta med högt och lågt tempo, är glad, öppen och framåt med en stark egen drivkraft. Självklart har du ett stort intresse för sport och älskar att vara i butik och sälja.

INTRESSERAD?

Då utmanar vi dig att ansöka så snart som möjligt.

Tjänsten är på 75-100%.

Tillträde kommer ske efter överenskommelse.

Sista ansökningsdagen är: 1/5-24

Har du frågor kan du ta kontakt med Butikschef Tom Erik Borgersen. CV och personligt brev skickas till langflon@sportringen.se

OBS! Vi kan även vara behjälpliga med personalboende.

Välkommen till Sportringen - Ditt intresse vår passion!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Långflon Sport & Vildmark AB

Placering

Torsby

Kontaktperson

Långflon Sport & Vildmark AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Feriearbete 2024 i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons