Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fastighetsutvecklare

Specialfastigheter Sverige AB · Linköping · Ansök senast 26 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Hos oss blir du en del av Sveriges ledande fastighetsbolag när det gäller säkerhetsfastigheter. Flera av våra kunder bedriver verksamhet som är av betydelse för vårt lands säkerhet, vilket ställer speciella krav både på lokalerna och på oss. Just nu befinner vi oss i en kraftig tillväxtfas och vår projektvolym är större än någonsin tidigare – därför behöver vi bli fler! Välkommen till Specialfastigheter!

Som fastighetsutvecklare får du möjlighet att driva de tidiga skedena inom några av Sveriges mest komplexa byggprojekt. Vi söker dig som är en lösningsorienterad och strukturerad person som har ett genuint intresse för utveckling av säkra och hållbara samhällsfastigheter. Har du dessutom förmågan att hantera många komplexa hänsynstaganden och föra processer mot satta mål samt drivs av att skapa kundnytta i ett duktigt team så kanske rollen är rätt för dig.

Uppdraget

Som fastighetsutvecklare rapporterar du till Chef Fastighetsutveckling vilken leder gruppen med fastighetsutvecklare. Gruppen ingår i avdelningen Marknad & Affär. Arbetsuppgifterna omfattar att identifiera affärsmöjligheter och säkerställa att projekt inom portföljen drivs i linje med den övergripande affärsstrategin, med särskilt fokus på de tidiga skedena.

Arbetsuppgifterna omfattar bland annat:

  • Ansvara för myndighetskontakter i tidiga skeden gällande detaljplaner, markanvisningar och exploateringsavtal
  • Agera som en professionell part i kundernas behovsfas och vid framtagande av lösningar
  • Driva både mindre och mer komplicerade projekt i idé- och förstudiefas mot uppsatta mål, bland annat inom hållbarhet och säkerhet
  • Upphandling, styrning och uppföljning av specialistkonsulter
  • Efter uppdrag ta affärsansvar i definierade fastighetsutvecklingsprojekt
  • Ansvar för att ta fram underlag inför investeringskalkyler, affärsbeslut och projektgenomförande

Erfarenhet och utbildning

Du har relevant akademisk utbildning och minst 5 års erfarenhet från fastighetsbranschen med hållbar fastighets- och projektutveckling i fokus. Som person är du förtroendegivande och samarbetsorienterad med hög integritet och har förståelse för affärsnytta samt hela projektprocessen. Dessutom har du förmågan att prioritera, styra, och följa upp många projekt och ser det som en spännande utmaning att bidra till samhällsnyttan.

Vi erbjuder

Hos oss blir du en nyckelperson för våra kunder och projekt. Vi befinner oss i en spännande tillväxtfas med utmanande projekt och en växande professionell organisation.

Placering

Din placeringsort är i Stockholm, alternativt Linköping, men då fastighetsbeståndet är rikstäckande innebär tjänsten en del resor.

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag är den 26 februari men ansök gärna redan idag.

Vi genomför en särskild säkerhetsbedömning genom att genomföra ett säkerhetssamtal och ta del av lagakraftvunna domar från svenska domstolar. Vi genomför även drogtest genom vår företagshälsovård innan anställning. Utöver detta kräver en del av våra kunder i vissa fall inplacering i säkerhetsklass och efterföljande registerkontroll i enlighet med Säkerhetsskyddslagen (2018:585 kap. 3).

Fackliga företrädare

Akademikerföreningen, Thony Eriksson, 010-788 62 37

Unionen, Lena Nibell, tel. 010-788 62 47

SEKO, Roger Törngren, tel. 010-788 62 78

Ledarna, Fredrik Persson, tel 010-788 62 28

Specialfastigheter är ett statligt ägt företag som äger, utvecklar och förvaltar bland annat kriminalvårdsanstalter, ungdomshem, domstolsbyggnader och polisfastigheter. Det är speciella verksamheter som ofta utgör viktiga samhällsfunktioner och som ställer höga krav – framför allt på säkerhet och hållbarhet. Vårt fastighetsinnehav har en lokalarea på cirka 1,1 miljoner kvadratmeter och ett marknadsvärde som uppgår till närmare 34 miljarder kronor. Fastigheterna finns i drygt 60 kommuner, från Ystad i söder till Haparanda i norr, och där finns också våra cirka 200 medarbetare.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Specialfastigheter Sverige AB

Placering

Linköping

Kontaktperson

Specialfastigheter Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons