Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fastighetstekniker till Sigillet fastigheter i Göteborg

Fastighetstekniker till Sigillet fastigheter i Göteborg

Axcell Fastighetspartner · Göteborg · Ansök senast 30 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Axcell fastighetspartner har ingått ett samarbete med Sigillet fastigheter i Göteborg och söker nu fyra nya medarbetare som ska arbeta dedikerat till uppdraget. Vi söker efter problemlösande, självständiga och prestigelösa fastighetstekniker som vill vara med och utvecklas tillsammans med oss.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer främst att arbeta som fastighetstekniker där du kommer ha ansvar för ett kluster av fastigheter. Vid ditt kluster av fastigheter ingår även visst arbete med yttreskötsel. Det är din uppgift att vårda, etablera nya kontakter och skapa förtroende för verksamheten och dig själv som person. Du kommer att arbeta nära kunden och är vår kontaktperson hos Sigillet Fastigheter. Uppdraget innefattar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter. Du har dagligen kontakt med hyresgäster och fastighetsägare för att ger dem den service de behöver.

"På Sigillet arbetar vi efter en ganska enkel idé; Om våra kunder är nöjda, är vi nöjda. För oss räcker det inte med att våra kunder hittar en lägenhet eller kontorslokal - vi vill att de känner att de kan skapa precis det hem eller den arbetsplats de vill ha, på det sätt de vill. Vi strävar efter att vara flexibla och lyhörda som hyresvärd och som alltid sätter kundens behov först. "

I dina dagliga uppgifter ingår bland annat:
  • Daglig rondering och felavhjälpande
  • Utföra servicearbeten, reparationer, underhållsarbeten och installationer
  • Genomföra driftoptimeringar av fastigheter
  • Arbeta i styr- och övervakningssystem
  • Systematiskt brandskyddsarbete med brandlarm och sprinklersystem
  • Driva mindre förbättringsprojekt hos våra kunder
  • Grönyte- och fastighetsskötsel av olika slag, så som gräsklippning, häckklippning
Vi söker nu fyra nya medarbetare till uppdraget som kompletterar vår nuvarande verksamhet i Göteborg. Du kommer också att arbeta nära våra beställare på Sigillet fastigheter.

Arbetets omfattning
Heltid, kontorstider med start i augusti då uppdraget startar 1 september. Du kommer att tillhöra verksamheten Göteborg med nytt kontor på Ringön men som tekniker hos oss på Axcell kommer du utgå från hemmet.

Utvecklingsmöjligheter
Axcell Fastighetspartner är i en expansiv fas och ett företag som har haft en mycket positiv utveckling de senaste åren. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på utbildning och vidareutveckling för våra medarbetare. Som anställd hos Axcell Fastighetspartner omfattas du av vårt interna utbildningsprogram inom: fastighet, energi och miljöteknik. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Vi är anslutna till kollektivavtal.

Kompetenskrav
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet som fastighetstekniker eller har arbetat inom något liknande tekniskt serviceyrke. Du kan också idag arbeta som fastighetsskötare och vill utvecklas mer inom fastighetsteknik. Du har ett stort tekniskt intresse, är praktiskt lagd och vill utvecklas inom fastighetsförvaltning. Det är mycket meriterande om du har kunskaper och behörighet inom el, ventilationsteknik samt styr/regler.

B- körkort är ett krav för tjänsten. Axcell Fastighetspartner tillhandahåller bil när du arbetar.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen vet vi att du är en kreativ problemlösare som trivs i en roll med många kontakter och höga krav på servicetänk. Du tycker om att ge det där lilla extra både internt och externt. För tjänsten är det viktigt att du kan ta egna initiativ och gillar att arbeta med frihet under ansvar. Du trivs i kontakt med både kunder och kollegor och har en mycket god samarbetsförmåga. För att trivas hos oss så är du också prestigelös, framåt och en social person.

Sök tjänsten
Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till verksamhetschef John Ragnar 033-430 90 74 eller john.ragnar@axcell.se (OBS! inga ansökningar hanteras via mail)

Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag 2022-06-30.

Alla former av telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t. ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Sigillet Fastigheter
Sigillet äger, förvaltar och hyr ut både bostäder och kommersiella lokaler. Vi är ett Göteborgsbaserat, familjeägt, företag som har varit verksamt sedan 1981. I dagsläget äger vi fastigheter i Göteborg, Mölndal, Kungälv, Helsingborg och Stockholm. Sigillet är ett dedikerat team som tror på, och alltid strävar efter, långsiktiga relationer i allt vi gör.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Axcell Fastighetspartner

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons