Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fastighetstekniker till CBRE

CBRE · Falun

·

Ansök senast 7 maj (1 dag kvar)

Vill du arbeta i ett internationellt företag med stora utvecklingsmöjligheter? Trivs du med att arbeta i en kritisk och högteknologisk miljö där din kompetens och noggrannhet kommer att spela en avgörande roll? Har du hög teknisk kompetens inom ventilationsservice och mekanik eller är allmänt bred inom området driftteknik och är en lagspelare så kan detta vara jobbet för dig!

Till vår kund, ett globalt företag inom produktionsindustrin, söker vi Fastighetstekniker, gärna med specialistkompetens inom ventilationsservice och mekanik. Det här är en unik möjlighet att arbeta i en högteknologisk produktionsmiljö. Tillsammans med övriga tekniker har du det övergripande ansvaret för att säkerställa att all teknik avseende de fastighetstekniska funktionerna är i drift och felfritt fungerande. I första hand kommer du att vara placerad på plats hos kund i Falun.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Utföra daglig tillsyn och kvalitetssäkring samt service och underhåll av värme- och ventilationsanläggningar
 • Tillsammans med övriga medarbetare ansvara för service och underhåll av diverse teknisk utrustning
 • Vara första kontakt vid kritiska incidenter, utföra åtgärder samt dokumentera i enlighet med uppsatta rutiner
 • Systemövervakning via monitorer
 • Vara en representant för CBRE gentemot kund samt ansvara för leverantörskontakter
 • Säkerställa att arbetet uppfyller alla myndighetskrav, lokala krav, kvalitetsnormer, hållbarhet och energieffektivitet
 • Säkerställa att underleverantörers samt egna arbetsuppgifter utförs enligt framtagna processer och rutiner i enlighet med CBRE:s miljö-, hälso- och säkerhetspolicy

Vi söker dig som har:

 • Erfarenhet av arbete med teknisk drift eller anläggning, alternativt god fastighetsteknisk kunskap inom något av områdena el, HVAC eller mekanik
 • Utbildning i Heta arbeten, Anläggningsskötare, Skötsel av sprinkleranläggningar är meriterande
 • Relevant El-utbildning är meriterande men inget krav
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
 • Goda datorkunskaper och gärna erfarenhet av underhållssystem
 • B-körkort är ett krav

I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker efter dig som har ett stort kundfokus, som är social och noggrann i ditt arbete. Du är handlingskraftig, en initiativtagare och van att självständigt ansvara för och lösa uppkomna problem. Framförallt värdesätter du att få arbeta tillsammans med engagerade och proaktiva kollegor. Du känner stolthet i ditt yrke och tar ansvar för din och teamets leverans.

Vi erbjuder en omväxlande tjänst i en global organisation med stora utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara med på den spännande tillväxtresa och förändringsprocess som företaget för närvarande genomgår. Vi är stolta över att LinkedIn 2017 utsåg CBRE till ett av världens 20 bolag där talanger helst vill arbeta och att Forbes 2018 valde ut CBRE till en av de bästa arbetsgivarna för kvinnor. Tjänsten är på heltid och tillsvidare med placering i Falun.

Känner du igen dig i ovan beskrivning? Då är du varmt välkommen med din ansökan. Vi arbetar löpande med vårt urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, 2021-05-07.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef: Johan Laronsson, Contract manager tel 073 076 87 28

CBRE är världens största kommersiella fastighets- och investeringsföretag. På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrelaterade tjänster som bidrar till våra kunders framgång! Våra ca 100 000 anställda hjälper investerare, fastighetsägare och hyresgäster via våra cirka 530 kontor över hela världen och omsatte 2020 23,8 miljarder dollar. CBRE Global Workplace Solutions (GWS) är ett affärsområde inom CBRE som levererar integrerade tjänster inom facilities management, projekt och rådgivning.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

CBRE

Placering

Falun

Kontaktperson

The We Select Company AB