Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fastighetstekniker med bred kompetens - Eslövs nya "MacGyver"

Fastighetstekniker med bred kompetens - Eslövs nya "MacGyver"

Casabi Byggservice AB · Eslöv · Ansök senast 3 okt.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker dig som känner att du kan allt gällande skötsel och drift av fastigheter. Du ska vara mångsysslare och kunnig inom allt - En riktig MacGyver inom fastigheter. Vi förvaltar ett antal fastigheter i Skåne och de flesta är industri fastigheter men även kommersiella och nogon bostadsfastighet. Du behöver inte bo i Eslöv men det är ett klart plus då du ibland behöver vara på plats akut inom 30 minuter, vardag som helg.

Du måste vara självgående! Vi gör mycket vaktmästeriarbete själv inklusive mindre byggnationer och installationer. Vi är i behov av en fastighetstekniker med bred kompetens. Du ska inte bara kunna "Ringa och beställa service" då är du inget för oss!

Är du rätt för oss har du en bred kunskap inom El, VVS, Ventilation, styr. Förutom detta behövs en allmän kunskap om mindre byggnation då vi gör mycket mindre ombyggnader i egen regi.

Förar bevis för saxlift och truck är en fördel. B körkort är ett krav. Som överskriften avslöjar behöver vi "Eslövs nya MacGyver" förstår du vad jag menar är du både i rätt ålder och har rätt kunskap.

Känner du att du passar in på beskrivningen då har du kanske ett arbete hos oss inom kort! Vi börjar med en provanställning på 6 månader och fungerar du får du sedan en tillsvidare anställning. OBS! Enbart de ansökningar som är relevanta kommer att få svar.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Casabi Byggservice AB

Placering

Eslöv

Kontaktperson

Blomsterbergs Möbler AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons